۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
عرضه خودروهای وارداتی متوقف نمی‌شود

عرضه خودروهای وارداتی متوقف نمی‌شود

قائم مقام وزیر صمت تا مشخص شدن نتیجه نهایی، عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه تخصیص خودرو انجام می شود ‌و واردات متوقف نشده است. 

به گزارش بازار، محمدصادق مفتح قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در واکنش به دستور دیوان عدالت اداری برای توقف موقت اجرای جدول تعرفه خودروهای وارداتی گفت: تا مشخص شدن نتیجه نهایی، عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه تخصیص خودرو انجام می شود ‌و واردات متوقف نشده است.

وی با اشاره با رای دیوان عدالت اداری در خصوص جدول تعرفه خودروهای وارداتی در سال جاری اظهار داشت: این رای دستور موقت توقف خودرو وارداتی با تعرفه های پایین است که در حال بررسی موضوع هستیم.

همچنان واردات خودرو بر اساس قیمت های اعلامی در سامانه عرضه خودروهای وارداتی انجام می شود و فعالیت سامانه متوقف نشده است.

در صورتی که تعرفه ها تغییر پیدا کند قیمت ها علی الحساب محاسبه می شود.

موضوع تعرفه ها در حال بررسی است ضمن اینکه دولت کاهش تعرفه واردات خودرو را در جهت ساماندهی بازار خودرو و ایجاد رقابت برای عرضه خودروهای وارداتی با صرفه اقتصادی تسهیل کرد./ایرنا

کد خبر: ۳۵۶٬۷۱۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha