۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
برزیل: در برابر فشارهای ترامپ تسلیم نمی‌شویم

برزیل: در برابر فشارهای ترامپ تسلیم نمی‌شویم

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل اعلام کردند که در برابر تحریم‌ها و تعرفه‌های آمریکا از حاکمیت خود دفاع کرده و از قوانین این کشور آمریکای لاتین منحرف نخواهند شد.

به گزارش بازار، در گزارش گاردین آمده است: «لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، اعلام کرد که از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هراسی ندارد، در حالی که بزرگ‌ترین اقتصاد آمریکای جنوبی خود را برای مواجهه با تعرفه‌های ۵۰ درصدی که از روز جمعه اعمال خواهد شد، آماده می‌کند».

ترامپ اوایل این ماه اعلام کرد که از اول اوت، تعرفه‌هایی را علیه برزیل اعمال خواهد کرد. این تصمیم تا حدی به عنوان اقدامی تلافی‌جویانه در برابر آنچه او «شکار جادوگران سیاسی» علیه ژایر بولسونارو، متحد راست‌گرای افراطی خود در برزیل، توصیف کرده، گرفته شده است.

بولسونارو، رئیس‌جمهور سابق برزیل، به اتهام طراحی کودتای نظامی برای جلوگیری از به قدرت رسیدن لولا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۲، با احتمال چندین دهه زندان روبرو است.

کد خبر: ۳۵۵٬۷۸۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha