۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
عربستان ۱۲ صیاد استان بوشهر را آزاد کرد

عربستان ۱۲ صیاد استان بوشهر را آزاد کرد

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان بوشهر گفت: ۱۲ صیاد بوشهری که نزدیک به دو ماه پیش در آب‌های مرزی بازداشت شده بودند، از زندان‌های عربستان آزاد و وارد خاک کشور شدند.

به گزارش بازار، نجمه قائدی‌زاده روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: این صیادان پس از رسیدن به محدوده آب‌های استان بوشهر و برقراری تماس با مرزبانی، هماهنگی‌های لازم برای بازگشت آن‌ها به خانه و کاشانه انجام شد و اکنون در کنار خانواده‌های خود هستند.

وی افزود: برخی از صیادان و ملوانان به دلیل تجاوز ناخواسته به مرزهای آبی کشورهای همسایه بازداشت می‌شوند.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان بوشهر گفت: در مواردی این افراد برای صید بیشتر وارد آب‌های عربستان شده و مرتکب تخلف مرزی ( شبهه جرم) و تجاوز سرزمینی می‌شوند که در نتیجه توسط نیروهای آن کشور دستگیر می‌شوند.

وی ادامه داد: در اواخر خردادماه نیز ۱۵ صیاد دیگر استان بوشهر در شرایط مشابه بازداشت شدند که روند پیگیری برای آزادی آن‌ها در دست اقدام است.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان بوشهر با اشاره به اهمیت رعایت مرزهای دریایی تصریح کرد: از صیادان و ملوانان انتظار داریم با درک دقیق‌تری از حساسیت‌های مربوط به حاکمیت سرزمینی، از هرگونه اقدام منجر به بازداشت در کشورهای همسایه خودداری کنند.

قائدی‌زاده تاکید کرد: شأن و منزلت شهروند ایرانی باید حفظ شود و امید است رفتارها و رویکردهای فعالان حوزه دریا به‌گونه‌ای باشد که به تقویت این جایگاه کمک بیشتری کند.

کد خبر: ۳۵۵٬۴۳۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha