۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
کد خبر: . ۳۵٬۴۸۹
اشتغالزایی ۲۰ هزار نفری طرح‌های پایاب سد خداآفرین در آذربایجان‌ شرقی

تبریز- نماینده مجری طرح شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال ‌غرب کشور گفت: اجرای طرح‌های پایاب سدها و شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در آذربایجان‌شرقی زمینه‌ساز اشتغالزایی برای ۲۰ هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم است.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، سیدعلی مختاری در گفت وگو با خبرنگاران در تبریز، با بیان اینکه آذربایجان شرقی یکی از استان‌های بهره‌مند از طرح بزرگ شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور  است، اظهار داشت: در این استان سطح ابلاغی شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی ۱۹ هزار و ۸۴۰ هکتار است.

وی افزود: از این میزان تاکنون ۱۸ هزار و ۷۴۰ هکتار با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در حال اجرا بوده و یک هزار و ۱۰۰ هکتار نیز برای ساخت سایت گلخانه در اختیار سرمایه گذاران بخش گلخانه قرار خواهد گرفت.

مختاری با بیان اینکه تاکنون شش هزار و ۹۳۱ هکتار از این اراضی مورد بهره برداری قرار گرفته است، گفت: بقیه نیز در صورت تامین آب و اجرای خطوط اصلی توسط وزارت نیرو به بهره‌برداری می رسد.

وی افزود: با اجرای کامل طرح‌های انجام شده، حدود ۱۱۸ هزار و ۵۱۶  تن بر میزان تولیدات استان آذربایجان شرقی  اضافه می شود.

۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۳
کد خبر: ۳۵٬۴۸۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 13 =