به گزارش بازار، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۰.۹ درصد کاهش، به ۳۳۳۶ دلار و یک سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۱.۱ درصد کاهش، در ۳۳۳۵ دلار و ۶۰ سنت بسته شد.
شاخص دلار آمریکا از پایینترین سطحش در بیش از دو هفته گذشته، رشد کرد و طلا که به ارز آمریکا قیمتگذاری میشود، برای خریداران خارجی، گرانتر کرد.
«پیتر گرانت»، معاون و استراتژیست ارشد فلزات در شرکت «زانر متالز»، گفت: توافق ژاپن، قابلتوجه بود و قبل از مهلت اول اوت، امیدی برای توافق آمریکا و اتحادیه اروپا وجود دارد. این امر تقاضا برای داراییهای امن را تحت تاثیر افزایش تمایل به ریسک و سوق دادن سرمایه به سمت داراییهای ریسکپذیر، کاهش داد.
پس از توافق تجاری هفته گذشته آمریکا و ژاپن، کمیسیون اروپا اعلام کرد با وجود اینکه اعضای اتحادیه اروپا در صورت شکست مذاکرات، تعرفههای متقابلی را برای کالاهای آمریکایی تصویب کردهاند دستیابی به توافق تجاری با آمریکا نزدیک است.
طبق جدیدترین دادهها، تعداد متقاضیان بیمه بیکاری در آمریکا، به پایینترین حدش در سه ماه میلادی گذشته رسید.
انتظار میرود دادههای پایدار بازار کار، با وجود نشانههایی از افزایش تورم به دلیل تعرفههای واردات دولت ترامپ، فدرال رزرو را در جلسه سیاستگذاری آتی خود، برای ثابت نگه داشتن نرخ بهره در محدوده ۴.۲۵ تا ۴.۵۰ درصد، متقاعد کند.
طبق گزارش رویترز، «پیتر گرانت»، گفت: طلا ممکن است احتمالا در سطح ۳۳۰۰ دلار، علاقه به خرید را به خود جلب کند اما شاید تا پس از تصمیم فدرال رزرو به بالاترین رکورد تاریخی خود نرسد. وی افزود که این نشست سیاسی فدرال رزرو، میتواند نشاندهنده کاهش نرخ بهره در اواخر سال میلادی جاری باشد.
طلا معمولا در دورههای عدم قطعیت و در محیطهای با نرخ بهره پایین عملکرد خوبی دارد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۲.۳ درصد کاهش، به ۳۸ دلار و ۲۰ سنت رسید اما افزایش هفتگی داشت. بهای هر اونس پلاتین با ۰.۹ درصد کاهش، به ۱۳۹۵ دلار و ۳۱ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۷ درصد کاهش، ۱۲۱۹ دلار و هفت سنت بسته شد. هر دو فلز گرانبها کاهش قیمت هفتگی داشتند.
نظر شما