۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
مولدسازی فضاهای مازاد ادارات در مرکز شهرها اولویت است
معاون استاندار کردستان:

مولدسازی فضاهای مازاد ادارات در مرکز شهرها اولویت است

معاون استاندار کردستان گفت: فضاهای اداری مازاد دستگاه‌ها که در نقاط مهم شهر سنندج و سایر شهرهای استان قرار گرفته‌اند، هیچگونه توجیه اقتصادی و ارزش منطقه‌ای ندارند.

به گزارش بازار، کیومرث حبیبی روز چهارشنبه در جلسه کمیته تخصصی مولدسازی دارایی‌های دولت در استان کردستان اظهار کرد: مولدسازی اموال مازاد و سرمایه‌های راکد دولت پشتوانه مالی مناسبی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالا و تعریف طرح‌های ضروری است.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌های مازاد دولتی با هدف افزایش بهره‌وری، تقویت پتانسیل شهری و برگشت سرمایه‌های دولت به چرخه توسعه در استان اجرایی شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: ۲۰ درصد منابع حاصل از محل مولدسازی اموال مازاد ادارات با نظارت استاندار در استان هزینه می شود اما برخی از سازمان‌ها همچون آموزش و پرورش که با مسائل و چالش‌های حادی روبه‌رو هستند، مشمول این قائده نیست.

حبیبی خطاب به مدیران دستگاه اجرایی استان اظهار کرد: با بررسی دارایی‌های در اختیار خود و پالایش نحوه استفاده از آن و معرفی دارایی‌های مازاد به دبیرخانه کمیته در راستای توسعه استان و صیانت از منافع مردم گام بردارید.

معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار کردستان نیز در این نشست گفت: گاهی اوقات تعصب سازمانی مانع دیدن منافع مردم می‌شود و منافع سازمانی بر منافع استانی ارجحیت پیدا می‌کند که این موضوع یکی از خطاهای مدیریتی به شمار می‌رود.

محمدعظیم ملک افزود: ماندگاری ساختمان‌های اداری در برخی از نقاط باکیفیت شهر سنندج موجه نیست، مولدسازی این فضاها در تحول سیمای و منظر شهری سنندج انقلابی ایجاد خواهد کرد.

وی تاکید کرد: ضروری است نسبت به اموال مازاد دولتی تغییر رویکرد داشته باشیم چرا که مولدسازی دارایی‌ها مازاد و راکد دولتی، توسعه، گردش مالی، زیباسازی شهری، ایجاد اشتغال و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را برای استان به همراه دارد.

معاون مدیریت توسعه و منابع انسانی استاندار کردستان با اشاره به اینکه نگهداری برخی از ساختمان‌ها برای ادارات بار مالی اضافه ایجاد می‌کند، گفت: معاونان توسعه دستگاه‌های اجرایی باید به درستی مفهوم مولدسازی را درک کنند و آن را به فرصت و منفعت بلند مدت برای سازمان تبدیل کنند.

در این جلسه ۲۰ مورد از املاک مازاد سازمان آموزش و پرورش استان و ۲۸ مورد از املاک مازاد دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که بنا به رٲی اعضای کمیته تصمیمات لازم اخذ شد.

کد خبر: ۳۵۴٬۱۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha