به گزارش بازار به نقل از رویترز، ۶۱ شرکت پیشتاز آلمانی در مجموع نسبت به سرمایهگذاری ۶۳۱ میلیارد یورویی(۷۳۴ میلیارد دلاری) در اقتصاد این کشور تا سال ۲۰۲۸ متعهد شده و ابتکار خود موسوم به «برای آلمان» را به فردریش مرتس، صدراعظم و وزیر اقتصاد و دارایی این کشور ارائه کردند.
مرتس در نشستی خبری دراینباره گفت: ما با یکی از ابتکارهای بزرگ چند دهه اخیر آلمان روبهرو هستیم. اهداف سرمایهگذاری که ما با آن مواجهیم، تنها از طریق بودجه دولتی قابل تحقق نیست بلکه سرمایهگذاران خصوصی باید بخش اعظم آن را تامین کنند.
این ابتکار پیش از افزایش قابل انتظار هزینههای دولت آلمان ذیل اصلاحات قوانین بدهی و همچنین لایحه ایجاد صندوق سرمایهگذاری ویژه، مطرح شده است.
رونالد بوش، مدیرعامل شرکت «زیمنس» گفته است که دولت آلمان به نوبه خود، باید نسبت به «کاهش مقررات» اطمینان بدهد تا شرکتها آزادی عمل و فضای بیشتری برای نوآوری داشته باشند.
رویترز هشتم جولای(۱۷ تیر) به نقل از منابع آگاه درباره این ابتکار و تقویت اعتماد سرمایهگذاران از طریق آن، گزارشی را منتشر کرده بود.
نظر شما