مهدی جمالینژاد در حاشیه کارگروه ویژه اقتصادی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار بازار، با بیان اینکه قصد داریم اصفهان را به یک زیست بوم اقتصاد پویا تبدیل کنیم، اظهار کرد: استان اصفهان، قطب اقتصادی و تولید کشور محسوب می شود و تأمین نیازمندی های صنعتی و اقتصادی کشور نقش اساسی دارد.
وی با بیان اینکه در پی تقویت جایگاه ویژه استان اصفهان هستیم، افزود: پروژه های پیشران و حکمرانی اقتصادی استان اصفهان با تمرکز بر صنعت، سرزمین و ظرفیت های بومی با حضور فعالان، کارشناسان اقتصادی و دستگاه های اجرایی، تشکیل و اشتغال، و ارزیابی هفتگی پیشرفت پروژه ها با اولویت بالا در کمیته ویژه اقتصادی استان هر چهارشنبه مورد بررسی قرار می گیرد.
راه اندازی پنج منطقه ویژه اقتصادی برای اصفهان با محوریت توسعه صنعتی و لجستیکی
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه بازبینی ۱۵ پروژه شاخص نیمه تمام یا رها شده اصفهان از جمله این اقدامات بوده است، بیان کرد: پنج منطقه ویژه اقتصادی برای اصفهان با محوریت توسعه صنعتی و لجستیکی در شهرستان های کاشان، شاهین شهر، شهرضا و شرق اصفهان تعریف شده است.
وی افزود: منطقه ویژه شاهین شهر با برقراری ارتباط میان صنعت هوایی و بخش خصوصی نقش کلیدی در تحول اقتصاد استان اصفهان ایفا می کند.
استاندار اصفهان با توجه به تاخیر ۱۰ ساله در راه اندازی دهکده لجستیک اصفهان بیان کرد: این پروژه به عنوان یکی از مهم ترین پروژه های اقتصادی اصفهان و نقش مهم در زنجیره تامین کشور دارد که به تازگی عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
سرمایهگذاری بخش خصوصی و همکاری نهادهای اجرایی برای پیشبرد پروژه های اقتصادی استان
وی با اشاره به تعریف ۵۰ پروژه مولد جدید در راستای توسعه اقتصاد استان و تاثیر آنها در شاخص های اقتصادی استان اصفهان گفت: در راستای توسعه اقتصادی استان اصفهان، سرمایه گذاری بخش خصوصی و همکاری نهادهای اجرایی ضرورتی مهم است.
نظر شما