۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
کاهش ۲ درصدی نرخ بیکاری در کردستان؛ تاکید بر جذب سریع تسهیلات اشتغال‌زایی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان اعلام کرد

کاهش ۲ درصدی نرخ بیکاری در کردستان؛ تاکید بر جذب سریع تسهیلات اشتغال‌زایی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: بهار امسال نرخ بیکاری در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد کاهش یافت.

به گزارش بازار، ارسلان ازهاری روز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: براساس آمارهای طرح نیروی کار که هر سه ماه یک‌بار توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تهیه می‌شود، نرخ بیکاری کشور در بهار سال گذشته ۷.۷ درصد و در کردستان ۸.۶ درصد بود.

وی افزود: این نرخ در بهار امسال برای کشور به ۷.۳ درصد و برای کردستان به ۶.۶ درصد کاهش یافته که نشان از روند کاهش بیکاری در استان دارد و جایگاه کردستان در بین استان‌های کشور به رتبه هفدهم رسیده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به وضعیت پرداخت تسهیلات در شرایط خاص، بیان کرد: در زمان وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در منطقه، تاکید شد که هیچ‌گونه وقفه‌ای در پرداخت اعتبارات دارای محدودیت زمانی ایجاد نشود و بانک‌ها همچون گذشته در مسیر پرداخت تسهیلات حرکت کنند.

ازهاری ادامه داد: هرچند برخی بانک‌ها عملکرد قابل قبولی داشتند، اما برخی دیگر همچون بانک‌های سپه و پاسارگاد با مشکلاتی در روند پرداخت مواجه شدند.

وی با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی بانک‌ها گفت: نباید منابع در اختیار بانک‌هایی قرار گیرد که عملکردی نداشته‌اند، ضمن اینکه سیستم بانکی مکلف است در صورت عدم پرداخت، دلایل آن را به‌صورت مکتوب ارائه دهد و توجیه شفاهی پذیرفتنی نیست.

ازهاری تاکید کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید در سریع‌ترین زمان ممکن جذب شود و مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز موظف هستند امروز و فردا با حضور فعال در بانک‌ها نسبت به جذب اعتبارات اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: استان کردستان یکی از استان‌های موفق در جذب و پرداخت تسهیلات جزء سه و چهار تبصره ۲ بودجه بوده است که باید این روند تا پایان دوره تخصیص ادامه یابد.

ازهاری به وضعیت اراضی صنعتی واگذار شده اشاره کرد و گفت: بررسی‌های اولیه در همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی نشان می‌دهد از میان ۶۶۵ طرحی که در شهرک‌های صنعتی قرارداد منعقد کرده‌اند، ۳۰۹ طرح همچنان به‌صورت زمین بایر باقی مانده‌اند.

وی با بیان اینکه ۵۰ هکتار زمین صنعتی بدون اقدام عملی از سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۴ بلااستفاده مانده است، افزود: در کارگروهی که برمبنای برنامه هفتم تشکیل شده، وضعیت این زمین‌ها بررسی خواهد شد و به برخی واجدان شرایط مهلت داده می‌شود اما زمین‌هایی که هیچ اقدامی در آن‌ها انجام نشده، باید بازپس‌گیری شوند.

وی تاکید کرد: اولویت استان، حمایت از سرمایه‌گذارانی است که آمادگی آغاز عملیات اجرایی دارند و باید موانع آن‌ها به‌صورت دقیق احصا تا روند سرمایه‌گذاری در استان تسهیل شود.

کد خبر: ۳۵۳٬۷۸۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha