۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
افت ۱۲ درصدی تولید خودرو کشور در فصل بهار

افت ۱۲ درصدی تولید خودرو کشور در فصل بهار

میزان تولید انواع خودرو در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ با کاهش قابل توجه ۱۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و در خرداد ماه تولید خودرو ۴۱ درصد کاهش داشته است.

به گزارش بازار، طبق آماری که در جریان یک نشست تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرودر صنعت خودرو ارائه شد، میزان تولید انواع خودرو در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ با کاهش قابل توجهی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.

بر اساس این آمار، در بهار سال ۱۴۰۴ مجموع تولید خودروهای سواری به ۲۲۴ هزار ۰۸۳ دستگاه رسید که در مقایسه با تولید ۲۶۳هزار و ۶۳۴ دستگاه در بهار ۱۴۰۳، کاهش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین تولید وانت نیز از ۳۹ هزار و ۸۲ دستگاه در سه‌ماهه نخست سال گذشته به ۲۲هزار و ۳۷۴ دستگاه در مدت مشابه امسال رسیده که بیانگر افتی ۴۳ درصدی است.

در مجموع، کل تولید خودروهای سبک و سنگین در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ به ۲۷۲ هزار و ۷۷۵ دستگاه رسیده که نسبت به تولید ۳۰۷ هزار و ۹۵۸ دستگاه در مدت مشابه سال قبل، کاهش ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر: ۳۵۲٬۶۳۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha