به گزارش بازار، پایانه مسافربری رامسر به عنوان زیرساخت حملونقل عمومی برای شهری با ویژگیها و جذابیتهای طبیعی و تاریخی منطقه، که یکی از گردشگرپذیرترین شهرهای ایران و مازندران بهشمار میرود، گامی مهم در مدیریت بهینه حملونقل مسافران، ارتقای خدمات عمومی و کاهش ترافیک به حساب میآید.
رامسر فارغ از جذابیتهای گردشگری و اینکه جزو شهرهای مسافرپذیر ایران است، به لحاظ موقعیت جغرافیایی دروازه غربی استان مازندران و پلی ارتباطی بین استانهای شمالی و غربی کشور هم بهشمار میرود، به همین دلیل کارشناسان معتقد هستند افتتاح این پایانه نهتنها سیستم حملونقل منطقه را بهبود میبخشد، بلکه به توسعه زیرساختهای گردشگری و اقتصادی رامسر کمک و جایگاه آن را بهعنوان یکی از قطبهای حمل و نقل شمال کشور تثبیت میکند. طرحی که با بهروزرسانی سیستم جابهجایی مسافران، تأثیر مستقیمی بر رونق کسبوکارهای محلی، افزایش حضور گردشگران، بهبود کیفیت سفرهای بیناستانی و ایجاد فرصتهای شغلی جدید دارد.
از سوی دیگر این زیرساخت در شرایطی در رامسر به بهرهبرداری رسید که پیش از این سیستم حملونقل مسافری این شهر با چالشهایی مانند توقفهای پراکنده وسایل نقلیه و کمبود امکانات رفاهی مواجه بود. نوعی سرگردانی برای مسافران که اکنون با تمرکز فعالیتهای حملونقل در این پایانه، سفرهای بینشهری و دروناستانی ساماندهی و مدیریت حملونقل عمومی کارآمدتر میشود، به این خاطر که تجمع اتوبوسها در پایانه، توقفهای غیرمجاز در سطح شهر را کاهش و به کاهش ترافیک و آلودگی صوتی در مرکز شهر کمک میکند.
علاوه بر این، ایجاد این پایانه مسافربری به دلیل اینکه زمینه تسهیل دسترسی گردشگران به مقاصد مختلف را فراهم میکند، کیفیت سفر را بهبود و فرصتهای شغلی جدیدی در حوزه حملونقل و خدمات مرتبط ایجادمیکند هم حائز اهمیت است، ضمن اینکه این تحول زیرساختی، چهره رامسر را هم که بهعنوان یکی از مراکز کلیدی گردشگری و ترانزیت شمال کشور بیش از پیش ارتقا خواهد داد.
در همین ارتباط مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران در مراسم افتتاح و بهرهبرداری از این پایانه مسافربری اعلام کرد که کلنگزنی این پرپژه سال ۱۳۸۷ انجام شد و اکنون با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد تومانی به بهرهبرداری رسیده است.
محسن محمدنژاد در این مراسم با اشاره به جایگاه رامسر به عنوان یکی از شهرهای مهم مسافرپذیر استان و کشور گفت: با توجه به اهمیت رامسر به عنوان یکی از گردشگرپذیرترین شهرهای مازندران و ایران، ایجاد چنین زیرساختی از اهمیت ویژهای برخوردار است، چراکه به واسطه چنین زیرساختی میتوان شاهد مدبریت بهینه حمل و نقل عمومی و مسافر و کاهش ترافیک باشیم.
وی افزود: این پایانه با مساحت ۶ هزارو ۳۰۰ متر مربع و زیربنای ۷۰۰ متر مربع احداث شده و به سیستمهای هوشمندسازی مجهز است که میتواند مدیریت حمل و نقل مسافران را بهبود بخشد، ترافیک شهری را کاهش دهد و ایمنی و رفاه مسافران را افزایش دهد.
مدیرکل راهداری مازندران به امکانات این پایانه اشاره کرد و گفت؛ این مجموعه شامل دفاتر شرکتهای مسافربری، گیشههای فروش بلیت، سالن انتظار مجهز، سرویسهای بهداشتی، محل استراحت رانندگان و سکوهای سوار و پیادهشدن مسافران است.
محمدنژاد خاطرنشان کرد که هماکنون ۱۰ شرکت مسافربری در این پایانه مستقر شدهاند که خدمات حمل و نقل مسافری را ارائه میدهند.
نظر شما