۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
زمزمه حذف جولانی دوباره بالا گرفت

زمزمه حذف جولانی دوباره بالا گرفت

کانال ۱۴ رژیم اسرائیل نوشته است که ارزیابی مقام‌های امنیتی رژیم این است که ترور «احمد الشرع» به دست «گروه‌های مخالفِ» داخل سوریه «بسیار محتمل» است.

به گزارش بازار، کانال ۱۴ رژیم اسرائیل نوشته است که ارزیابی مقام‌های امنیتی رژیم این است که ترور «احمد الشرع» [یا همان «ابومحمد الجولانی»، سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه] به دست «گروه‌های مخالفِ» داخل سوریه «بسیار محتمل» است. به نظر می‌رسد تاریخ مصرف این عامل وابسته به پایان نزدیک شده است!

از زمان سقوط دمشق در ۸ دسامبر ۲۰۲۴ (۱۸ آذر ۱۴۰۳) از سوی موساد، ترکیه، سیا و به دست نیروهای تروریستی «هیئت تحریرالشام» به سرکردگی «ابومحمد جولانی»، ارزیابی‌های امنیتی متعددی درباره احتمال حذف این جنایتکار مطرح شده که نشان‌دهنده پایان تاریخ مصرف این مهره بدسابقه است.

آمریکا که تا همین اواخر ۱۰ میلیون دلار برای سرش جایزه تعیین کرده بود، یا سازمان ملل که او را به جنایت علیه بشریت متهم می‌کرد حالا او را به رسمیت می‌شناسند. این فرد اکنون با مصاحبه‌های فریبکارانه در «سی‌ان‌ان» و «فاکس‌نیوز» وانمود می‌کند حامی اقلیت‌ها و مخالف فرقه‌گرایی است، در حالی که سابقه‌اش مملو از کشتار علویان، مسیحیان، دروزی‌ها و هر صدای مخالفی است. ترامپ هم او را به کاخ‌سفید راه می‌دهد و... اما به نظر می‌رسد قرار نیست جولانی، همچنان اداره سوریه را به دست گیرد!

مؤسسه امنیتی «آلما» متعلق به رژیم آپارتاید اسرائیل، در نوامبر ۲۰۲۵ (آبان- آذر ۱۴۰۴) بود که خطر کشته شدن جولانی را «بالا» ارزیابی کرد و حتی پیشنهاد «اقدام فوری ارتش اسرائیل» را داد؛ همزمان «ایتامار بن‌گویر»، وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی نیز صراحتاً خواستار ترور و حذف او شد! در همین حال، گزارش‌های «رویترز» از دو تلاش ناموفق داعش (دیگر مهره موساد) برای ترور او در نوامبر ۲۰۲۵ (آبان- آذر ۱۴۰۴) خبر داده است.

شایعات قدیمی‌تر نیز شامل ادعای هلاکت او در بمباران روسی حلب در دسامبر ۲۰۲۴ (آذر ۱۴۰۳)، خنثی‌شدن توطئه سعودی‌ها برای ترورش در مارس ۲۰۲۵ (اسفند ۱۴۰۳- فروردین ۱۴۰۴) براساس اطلاعات عراقی، و حتی گزارش‌های جولای ۲۰۲۵ (تیر- مرداد ۱۴۰۴) از فرار ادعایی او از دمشق پس از ترور سه مقام ارشد دولتش بود. همه این‌ها بیانگر شکنندگی امپراتوری کوتاه و خونینی است که جولانی به کمک اربابانش به راه انداخته است. خیلی‌ها او را مردی (شما بخوانید اشباه الرجالی) می‌دانند که نه نجات‌دهنده سوریه، بلکه سمّ مهلک آن است.

گزارش‌های جدید از احتمال ترورِ تروریست!

به تازگی نیز، کانال «۱۴ اسرائیل» به عنوان یکی از مشهورترین رسانه‌های راست‌گرای این رژیم، گزارشی جنجالی منتشر کرده که بر اساس ارزیابی مقامات امنیتی این رژیم، ترور احمد الشرع به دست گروه‌های مخالف داخلی سوریه «بسیار محتمل» توصیف شده است؛ این گزارش که در ۲ دسامبر ۲۰۲۵ (۱۱ آذر ۱۴۰۴) پخش شد، بر شکنندگی رژیم الشرع تأکید دارد و می‌گوید چنین رویدادی می‌تواند سوریه را به هرج‌ومرجِ شبیه به دوران داعش بازگرداند.

در شرایطی که «جروزالم‌پست» نیز در گزارشی به تلاش‌های داعش برای ترور الشرع در درعا اشاره کرده و «هاآرتص» نیز به طور کلی‌تر بر تناقض‌های الشرع در تعامل با رژیم اسرائیل و غرب تأکید دارد و هشدار می‌دهد که هر ترور داخلی می‌تواند موازنه قدرت را تغییر دهد.

تروریست علیه تروریست!

گفتنی است، یکی از طنزهای تلخ و سیاه تاریخ معاصر، این است که رژیم صهیونیستی- که خود طی هفت دهه با ترورهای هدفمند (از دانشمندان هسته‌ای تا فرماندهان نظامی)، بمباران‌های بی‌امان غزه و لبنان، و کشتار بیش از ۶۰ هزار غیرنظامی فلسطینی تنها در جنگ اخیر غزه، عنوان «بزرگ‌ترین ماشین ترور سازمان‌یافته خاورمیانه» را یدک می‌کشد- امروز در رسانه‌هایش گزارش می‌دهد که مبادا ابومحمد جولانی، همان فرمانده سابق القاعده و النصره که دستش به خون ده‌ها هزار سوری آغشته است، به دست گروه‌های داخلی! ترور شود و سوریه دوباره به هرج‌ومرج داعشی فرورود؛ گویی قصاب حرفه‌ای نگران است که قصاب دیگری قربانی قصاب‌های آماتور شود!

این نگرانی ظاهری در حالی ابراز می‌شود که وزیر امنیت ملی این رژیم، ایتامار بن‌گویر، علناً خواستار ترور مستقیم الجولانی شده و ارتش رژیم اسرائیل طی یک سال گذشته بیش از ۴۰۰بار خاک سوریه را بمباران کرده است؛ بنابراین، دلسوزی رسانه‌ای صهیونیست‌ها برای بقای یک تروریست سلفی که امروز کت‌وشلوار پوشیده، کمدی سیاه سیاست در منطقه است: دو رژیم با کارنامه‌ای مملو از ترور و جنایت، ناگهان یکدیگر را «تهدیدی برای ثبات منطقه» می‌خوانند! و چنانچه جولانی نیز حذف شود، بی‌تردید با طراحی و چراغ سبز همین صهیونیست‌ها خواهد بود.

تداوم تحرکات رژیم

خبر دیگر از سوریه آن‌که منابع سوری از تداوم تحرکات رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه خبر می‌دهند. ارتش اشغالگر با خودروهای نظامی و تانک‌های خود وارد «تل کروم جبا» «و الصمدانیه» در حومه قنیطره شده‌اند.

خبرنگار «الاخباریه» سوریه از دایرکردن مرکز ایست بازرسی در جاده الصمدانیه شرقی و شهرک خان ارنبه در حومه قنیطره از سوی اشغالگران خبر دادند.

تلویزیون سوریه گزارش داد: «نیروهای اشغالگر در جریان یورش به الصمدانیه در حومه قنیطره یک مرکز نظامی متروکه را منفجر کردند.» همزمان الاخباریه سوریه از پرواز هواپیماهای رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان قنیطره و جنوب دمشق خبر داد.

همچنین، «محمود موالدی»، هماهنگ‌کننده هیئت مؤسسان حزب آزادی ملی در سوریه، از تحرکات ابومحمد الجولانی در این کشور برای خدمت به منافع صهیونیست‌ها و همچنین ماهیت و اهداف کنترل آمریکایی بر فرودگاه «بلای» در دمشق پرده برداشت.

موالدی به خبرگزاری «المعلومه» گفت: «حضور رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه تا حومه دمشق گسترش یافته است. آمریکایی‌ها نقاط مهمی در حومه پایتخت، به‌ویژه جاده‌ای که السویداء و دمشق را به هم متصل می‌کند و همچنین پایگاه الخلخله را تحت کنترل خود درآورده است.»

کد خبر: ۳۸۰٬۳۲۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha