محمد هادیزاده در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: در سال جاری بیش از ۴۴ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گیاهان دارویی و گل محمدی رفته و پیش بینی برداشت بالغ بر ۸۵ تن محصول از این مزارع میشود.
وی افزود: با توجه به اهمیت توسعه کشت گیاهان دارویی و نقش آن در ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی در بخش کشاورزی، مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آمل با ارائه تسهیلات و آموزشهای لازم، از کشاورزان در این زمینه حمایت کرده است.
وی با اشاره به پتانسیل بالای شهرستان آمل در زمینه کشت گیاهان دارویی، اظهار داشت: شرایط اقلیمی و خاک حاصلخیز این منطقه، بستر مناسبی را برای کشت انواع گیاهان دارویی فراهم کرده است. در سال جاری، با تلاش کشاورزان و حمایتهای جهادکشاورزی، سطح زیر کشت گیاهان دارویی و گل محمدی به ۴۴ هکتار رسیده و پیشبینی میشود که در سالهای آینده این رقم افزایش یابد.
هادیزاده در ادامه با بیان اینکه تنوع گیاهان دارویی کشت شده در شهرستان آمل قابل توجه است، تصریح کرد: در حال حاضر، انواع گیاهان دارویی از جمله گل محمدی، آویشن، اسطوخودوس، نعناع فلفلی و... در این شهرستان کشت میشود. محصولات تولیدی، علاوه بر مصرف داخلی، به سایر استانها نیز صادر میشود.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آمل در پایان ضمن قدردانی از تلاش کشاورزان، بر ادامه حمایتهای جهادکشاورزی از توسعه کشت گیاهان دارویی تأکید کرد و گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته، در نظر داریم تا با توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری گیاهان دارویی، ارزش افزوده این محصولات را افزایش داده و زمینه اشتغالزایی بیشتر را در این بخش فراهم شود.
نظر شما