۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳
اذعان ضمنی باکو به روند پیوستن به ناتو؟

اذعان ضمنی باکو به روند پیوستن به ناتو؟

رسانه «ینی مساوات» نوشت: روسیه، که با سیاست‌های اشتباه خود اعتبارش را در قفقاز جنوبی از دست داده، به‌جای جست‌وجوی تقصیر در خود، غرب را مقصر می‌داند.

به گزارش بازار، رسانه "ینی مساوات" در واکنش به مقاله هشدارآمیز "سودنیا پرسا" (منعکس‌کننده مواضع روسیه)، درباره حرکت جمهوری آذربایجان به‌سمت عضویت رسمی در ناتو و رسمی‌تر شدن پایگاه‌های ترکیه در خاک این کشور نوشت: «روسیه، که با سیاست‌های اشتباه خود اعتبارش را در قفقاز جنوبی از دست داده، به‌جای جست‌وجوی تقصیر در خود، غرب را مقصر می‌داند.»

سودنیا پرسا نیز تأکید کرده: «تنش‌ها بین روسیه و آذربایجان ما را مجبور کرده که نه‌فقط از نظر سیاسی، بلکه از نظر نظامی با دقت بیشتری به باکو نگاه کنیم. زیرا احتمال پیوستن این کشور به ناتو و استقرار رسمی پایگاه‌های ترکیه در خاک آن وجود دارد.»

باکو؛ محور تسریع‌ شده پیروی از ساختار ناتویی ترکیه:

➖ پس از شکست حمله اسرائیل و آمریکا به ایران، باکو روند الحاق خود به ساختارهای رسمی و غیررسمی غربی–صهیونیستی را شدت بخشیده؛

➖ در جدیدترین اقدام، جولانی، سرکرده‌ی تروریست‌های کت‌وشلواری حاکم بر سوریه، به باکو دعوت شد؛

➖ الهام علی‌اف با این دعوت، خطوط قرمز مردمی درباره قبح ارتباط با تکفیری‌ها را نادیده گرفت.

جامعه آذربایجان؛ نگران ناکارآمدی شراکت ضدایرانی و گسترش دسیسه‌ها:

➖ اکنون این پرسش در میان مردم آذربایجان مطرح است: آیا با بی‌ثمری شراکت نظامی با اسرائیل علیه ایران، علی‌اف به‌دنبال مسیرهای جدیدتر و مؤثرتر برای ضربه‌زدن به ایران است؟

➖ آن‌هم در زمانی که توطئه‌های ضدایرانی صهیونیسم، در حال عبور از اقدامات نظامی و امنیتی و ورود به طرح‌های مرموزتر اجتماعی–فرهنگی برای متلاشی‌کردن جامعه ایران هستند.

ورود به فصل جدید دسیسه‌ها علیه ایران:

➖ برغم ظاهرسازی‌هایی نظیر "امید بستن به دولت ترکان در ایران"، حکومت علی‌اف در حال مشارکت فعال‌تر در دسیسه‌های ضدایرانی است؛

➖ این مشارکت، هرچند ابعادش هنوز قابل پیش‌بینی نیست، اما عمق آن به‌واسطه‌ی کینه‌ی فزاینده‌ی صهیونیسم و پان‌ترکیسم پس از شکست در جنگ ۱۲ روزه کاملاً مشهود است.

اذعان ضمنی باکو به روند پیوستن به ناتو؟

کد خبر: ۳۵۲٬۴۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha