۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
۳۰۰ روستای خراسان جنوبی با تنش آبی مواجه شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی:

۳۰۰ روستای خراسان جنوبی با تنش آبی مواجه شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: اکنون ۲۱ مجتمع روستایی شامل حدود ۳۰۰ روستا معادل حدود ۳۰ درصد مجموع روستاهای زیر پوشش استان با تنش آبی مواجه هستند.

به گزارش بازار، حسین توکلی افزود: از این تعداد، ۱۷ مجتمع روستایی از سال گذشته دارای تنش بوده‌اند که با تلاش‌های انجام شده از طریق بهسازی و حفر چاه، ۱۰ مجتمع موفق به خروج از تنش آبی شده‌اند.

وی اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و محدودیت منابع آبی در استان خراسان جنوبی، در بهار سال ۱۴۰۴، برخی شهرها و روستاهای استان بیشترین تنش آبی را تجربه کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی ادامه داد: از جمله این شهرها می‌توان به بیرجند، قاین، طبس، فردوس، سرایان، سربیشه، نهبندان و آرین‌شهر اشاره کرد.

وی تاکید کرد: علت اصلی تنش آبی در استان، وابستگی بیش از ۹۵ درصدی آب شرب به منابع زیرزمینی است که در اثر خشکسالی‌های چند ساله و کاهش بارش‌های سال جاری، همراه با برداشت بی‌رویه و توسعه مسکن ملی، سطح آب‌های زیرزمینی کاهش چشمگیری یافته است.

توکلی ادامه داد: برای مقابله با این وضعیت، شرکت آب و فاضلاب اقدام به حفر، تجهیز و راه‌اندازی چندین حلقه چاه جدید در شهرهای مختلف استان کرده است، به طور مثال در بیرجند چهار حلقه چاه جدید تجهیز و وارد مدار شده و دو حلقه چاه دیگر در حال اجراست.

وی اضافه کرد: در قاین ۲ حلقه چاه تجهیز و وارد مدار شده، در طبس چهار حلقه حفر و تجهیز شده و سه حلقه جدید نیز در دست اجرا است، همچنین در شهرهای سرایان، فردوس، سربیشه، آرین‌شهر و نهبندان نیز پروژه‌های حفر چاه و اجرای خطوط انتقال آب در حال پیگیری است.

کد خبر: ۳۵۲٬۱۷۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha