۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
رفع تصرف ۱۴۰ میلیارد ریالی اراضی ملی در سوادکوه
فرمانده انتظامی سوادکوه خبر داد

رفع تصرف ۱۴۰ میلیارد ریالی اراضی ملی در سوادکوه

فرمانده انتظامی سوادکوه از آزاد سازی هفت هزار متر از اراضی ملی به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، سرهنگ سعید مهدوی روز شنبه اظهار کرد: ۷ هزار متر از اراضی ملی به ارزش ریالی ۱۴۰ میلیارد ریال در حوزه ورسک شهرستان سوادکوه با حکم قضایی آزادسازی شد.

او افزود: این تخریب طی یک فقره حکم قضائی تخریب و آزادسازی دیوارکشی غیرمجاز، با حضور دستگاه‌های متولی از جمله اداره منابع طبیعی، نماینده دادستان و حضور مقتدرانه پلیس صورت پذیرفت.

سرهنگ مهدوی به شهروندان توصیه کرد: به جهت جلوگیری از تضییع حقوق و زیان‌های مالی قبل از هرگونه اقدام عمرانی نسبت به استعلام اصالت و کاربری ملک از ادارات مربوطه اقدام و پس از دریافت مجوزهای قانونی نسبت به ساخت و ساز اقدام کنند.

هموطنان گرامی می‌توانید گزارش ها خود را در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارید.

مازندران دارای ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یکی غرب مازندران به مرکزیت نوشهر و دیگری به مرکزیت ساری است. اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران - نوشهربیش از ۳۰۰ هزار هکتار جنگل را در غرب مازندران تحت پوشش دارد.

برابر قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در اجرای طرح زراعت چوب تعهد دارد با بهره‌گیری از توان بخش خصوصی تا پایان این برنامه حدود ۷۵ هزار هکتار از اراضی جنگلی و جلگه ای در کشور را با کشت گونه های "صنوبر" و "اوکالیپتوس" نهال کاری کند.

همسو با اجرای قانون پنج ساله ششم توسعه و نیز طرح توقف بهره برداری از جنگل های شمال، دولت مکلف شد تا به منظور اشتغالزایی، تامین چوب صنایع چوبی و حفظ جنگل ها، طرح زراعت چوب را اجرا کند و بر این اساس سهم استان مازندران برابر دستورالعمل اجرای طرح چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است که از این میزان، حدود ۱۰۰ هکتار آن باید در غرب مازندران اجرا شود.

کد خبر: ۳۵۱٬۹۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha