۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
محکومیت ۱۵ میلیارد ریالی قاچاقچی تلفن همراه درالبرز

محکومیت ۱۵ میلیارد ریالی قاچاقچی تلفن همراه درالبرز

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از محکومیت ۱۵ میلیارد ریالی قاچاقچی گوشی تلفن همراه در این استان خبر داد.

به گزارش بازار، سلیمان رزاقی روز شنبه گفت: پرونده قاچاق ۲۲ دستگاه گوشی موبایل آیفون به ارزش هفت میلیارد و ۹۰۸ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن اسناد گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط گوشی های کشف شده، متخلف را به پرداخت ۱۵ میلیارد و ۸۱۷ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.

رزاقی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی البرز، گوشی های تلفن همراه را در هنگام بازرسی از یک واحد صنفی به ظن قاچاق کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز پیش تر نیز از جریمه چهارمیلیارد ریالی قاچاقچی موادخوراکی در این استان خبر داد و افزود: پرونده قاچاق انواع شکلات و بیسکویت خارجی به ارزش چهار میلیارد و ۳۵۹ میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن اسناد قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا کشف شده، متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

کد خبر: ۳۵۱٬۸۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha