۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
۱۷ هکتار زمین‌های کشاورزی بوشهر برای اجرای طرح‌های تولیدی تغییر کاربری شد
مدیر امور اراضی استان بوشهر:

۱۷ هکتار زمین‌های کشاورزی بوشهر برای اجرای طرح‌های تولیدی تغییر کاربری شد

مدیر امور اراضی استان بوشهر گفت: در سه ماهه نخست امسال با تشکیل دو کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی با درخواست تغییر کاربری ۶۲ هزار و ۴۸ مترمربع زمین موافقت شد.

به گزارش بازار، احمد مشایخی افزود: بیشترین درخواست‌های تغییر کاربری ماه‌های ابتدای سال جاری مربوط به طرح‌های گلخانه سبزی و صیفی، پرورش بز داشتی، پرواربندی گوساله، مرغداری، پرورش شترمرغ، تولید انواع جعبه و محفظه پلاستیکی، احداث تالار پذیرایی و سفره خانه سنتی بود.

مشایخی بیان کرد: در نخستین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امسال هشت پرونده تغییر کاربری شامل طرح های انواع جعبه و محفظه پلاستیکی، مرغداری گوشتی، پرواربندی گوساله، پرواربندی بره، پرورش شترمرغ گوشتی، برداشت آب از دریا برای مصارف غیر شرب و مجتمع صنفی نقاشان، صافکاران و تعمیرکاران به مساحت کل ۳۹ هزار و ۹۷۰ مترمربع مورد بررسی قرار گرفت که با چهار پرونده به مساحت ۱۳ هزار و ۳۹۳ مترمربع موافقت شد.

وی اضافه کرد: در دومین جلسه نیز ۱۳ پرونده شامل طرح‌های گلخانه سبزی و صیفی، پرورش بز و گوسفند داشتی، بسته‌بندی خرما، تالار پذیرایی و پرواربندی گوساله با مجموع مساحت ۶۲ هزار و ۷۳۵ مترمربع مورد بررسی و تغییر کاربری هفت پرونده به مساحت ۴۸ هزار و ۸۵۵ مترمربع مورد موافقت قرار گرفت.

مشایخی افزود: امسال ۱۴ مجوز تغییر کاربری به مساحت ۱۰۸ هزار مترمربع که در روزهای پایانی سال گذشته تعیین تکلیف شده بود پس از طی کردن مراحل قانونی صادر شد.

مدیر امور اراضی استان بوشهر اظهار کرد:جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون بهبود تولیدات گیاهی و دامی، محیط زیست و نماینده بازرسی کل استان برای تعیین تکلیف درخواست‌های تغییر کاربری واصله از طریق سامانه پنجره واحد مدیریت زمین برگزار می‌شود.

مشایخی اضافه کرد: این درخواست‌ها پس از بررسی مدارک و مستندات و تکمیل فرم تشخیص و بررسی ویژگی‌هایی همچون کیفیت خاک، زراعی و غیر زراعی بودن و میزان قابلیت کشت در کمیسیون تبصره یک ماده یک مطرح و با نظر اعضا تصمیم گیری شد.

وی ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته با هفت پرونده برای تغییر کاربری براساس نوع طرح درخواستی موافقت و با شش پرونده به دلیل ضرورت نداشتن اجرای طرح در منطقه مورد نظر مخالفت شد.

مشایخی بیان کرد: با هر درخواست تغییر کاربری که از طریق سامانه پنجره واحد به امور اراضی ارسال می‌شود، موافقت نمی‌شود مگر آنکه زمین محل اجرای طرح درخواستی قابلیت کشت نداشته و از طرح‌های مرتبط با نیاز این استان باشد.

کد خبر: ۳۵۱٬۳۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha