۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
۶۳ هزار تن نهاده‌ای در مازندران توزیع شد
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران:

۶۳ هزار تن نهاده‌ای در مازندران توزیع شد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، از توزیع بیش از ۶۳ هزار تن نهاده دامی در سه‌ماهه نخست امسال در استان خبر داد.

به گزارش بازار، سید ابراهیم تولایی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران از توزیع بیش از ۶۳ هزار تن نهاده دامی در سه‌ماهه نخست امسال در استان خبر داد.

وی گفت: در این مدت، مجموعاً ۶۳ هزار و ۷۸۷ تن انواع نهاده دامی شامل ۳۰ هزار و ۵۸۶ تن ذرت، ۳۰ هزار و ۳۷۵ تن کنجاله سویا و ۲ هزار و ۸۲۶ تن جو بین دامداران و مرغداران مازندرانی توزیع شده است.

تولایی همچنین از خرید ۴ هزار و ۱۴۰ تن گوشت مرغ منجمد از مرغداران استان، ارسال ۳ هزار و ۶۲۲ تن مرغ به سایر استان‌ها، و ارسال ۱۱ هزار و ۱۵۴ تن گوشت مرغ گرم به میدان بهمن تهران خبر داد.

وی در پایان از نقش فعال مرغداران و دامداران در تأمین آرامش بازار و پایداری زنجیره غذایی کشور قدردانی کرد.

کد خبر: ۳۵۱٬۳۸۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha