عادل کاظمی در گفتوگو با خبرنگار بازار،با بیان اینکه سایبان پارکینگ پنل خورشیدی ایده ای است که در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان اجرا شده است، گفت: این دانشگاه علاوه بر سایبانی از خودروها زمینه جذب انرژی خورشید را برای بهره مندی در نیازمندیهای روزمره فراهم کرده است.
وی اظهار کرد: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان با استفاده از این روش حدود ۲۵ درصد برق مورد نیاز از طریق پنلهای خورشیدی تامین میشود.
مدیر عامل شرکت توزیع برق زنجان گفت: تا کنون در ۲۹۸ نقطه استان زنجان نیروگاه مقیاس کوچک اعم از خورشیدی، گازی و بادی نصب شده است.
کاظمی تاکید کرد: از مجموع کل نیروگاههای تولید پراکنده، تعداد ۲۴۲ نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک جدید نیز در قالب طرح جهاد روشنایی با هدف توسعه انرژی تجدیدپذیر در دورترین نقاط استان و مناطق روستایی بهره برداری میشود.
وی گفت: شهرک صنعتی شهید شهریاری زنجان و شهرک صنعتی افق ابهر به عنوان ۲ قطب ویژه نیروگاه خورشیدی در شهرکهای صنعتی استان هدفگذاری شده است و تاکنون بالغ بر ۳۰ متقاضی برای احداث بیش از ۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی در این شهرک اقدام کردهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان ابراز کرد: احداث سه نیروگاه بزرگ خورشیدی ۳ مگاواتی دولتی نیز امسال در بخش توزیع کلید خورده است.
نظر شما