به گزارش بازار، بایزید حسن پور روز چهارشنبه اظهار کرد: میزان گندم خریداری شده در مراکز خرید این شهرستان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یک هزار تُن بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان امسال هشت مرکز خرید در نقاط مختلف این شهرستان راه اندازی و آماده شده است، افزود: این مراکز شامل مرکز تعاون روستایی در «کیتکه»، «خلیفان»، «اداره غله»، «قرهبلاغ» و «عبداللهکرده»، سیلوی بخش خصوصی و ۲ کارخانه قزل دشت و سنبل است که امسال کار خرید گندم از کشاورزان این شهرستان را بر عهده دارند.
مدیر جهاد کشاورزی مهاباد یادآور شد: پارسال در مجموع ۹۰ هزار تن گندم در سطح شهرستان تولید شده بود که از این مقدار ۵۸ هزار تُن توسط این مراکز از کشاورزان خریداری شد.
حسن پور با بیان اینکه امسال سطح زیرکشت گندم به ۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار رسیده است، خاطرنشان کرد: امسال باتوجه به ریزش تگرگ در ماههای گذشته حدود پنج هزار هکتار از اراضی گندم به صورت کامل آسیب و تخریب شده است.
وی گفت: امسال هم پیش بینی می شود که حدود ۸۰ هزار تن گندم تولید و نزدیک به ۵۰ هزار تن محصول از کشاورزان نیز خریداری شود.
حسنپور از پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران آنان را ترغیب می کند که محصول مازاد بر نیاز خود را به مراکز خرید تحویل دهند و این امر موجب حذف پای دلالان در زمینه خرید و فروش گندم و بهرهوری بیشتر برای کشاورزان خواهد بود.
وی با اشاره به کیفیت مطلوب گندم مهاباد گفت: امسال در زمان داشت برای افزایش بهرهوری مزارع مهاباد با همکاری کارشناسان جهادکشاورزی مبارزه با آفت سن و علف های هرز در ۳۰ هزار هکتار از مزارع این شهرستان انجام و کودشیمیایی مورد نیاز در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی مهاباد گفت: امسال با توجه به شرایط آب و هوا در منطقه کار برداشت محصول از اواخر خرداد ماه شروع شد و هم اکنون ۱۸۰ دستگاه کمباین کار برداشت محصول را بر عهده دارند و سوخت مورد نیاز کمباینداران تامین شده است.
نظر شما