۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲
۹۰ درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

۹۰ درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

در اردیبهشت ماه، بیش از ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره چک مبادله شد که از این میزان، بیش از ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره وصول شده است.

به گزارش بازار، براساس آمار چک‌های مبادله‌ای در اردیبهشت ماه، بیش از ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۹۳۱۷ هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادله‌شد که از این میزان، بیش از ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره به ارزش ۷۹۷۵ هزار میلیارد ریال وصول شده است.

براساس اطلاعات سامانه انتقال تصویر چک (چکاوک) طی این ماه، نسبت تعداد چک‌های وصولی به مبادله‌ای، ۸۹.۹ درصد و نسبت مبلغ چک‌های وصولی به مبادله‌ای ۸۵.۶ درصد است.

براساس اطلاعات این گزارش، میزان مبادلات چک در اردیبهشت ماه نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، ۲۲.۵ درصد و از نظر مبلغ، ۴۷.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به مبادله‌ای در استان‌های گیلان، قم، خوزستان و کرمانشاه بوده است. از لحاظ ارزشی نیز بیشترین نسبت چک‌های وصولی به مبادله‌ای در استان‌های البرز، زنجان و گلستان بوده است.

کد خبر: ۳۵۱٬۰۹۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha