۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
سازمان های امداد بین المللی خواستار بسته شدن فوری بنیاد آمریکایی در غزه شدند

سازمان های امداد بین المللی خواستار بسته شدن فوری بنیاد آمریکایی در غزه شدند

یک رسانه صهیونیستی از درخواست ۱۳۰ سازمان امدادرسانی بین‌المللی برای بسته شدن فوری صندوق به اصطلاح بشردوستانه آمریکا در غزه خبر داد.

به گزارش بازار، وبسایت صهیونیستی «واللا» گزارش داد که ۱۳۰ سازمان امدادرسانی بین‌المللی در بیانیه‌ای مشترک، خواستار بسته شدن فوری صندوق بشردوستانه غزه شدند که توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی تأمین مالی می‌شود.

این سازمان‌ها تأکید کردند که این صندوق، قواعد کمک‌های بشردوستانه را نقض کرده و زندگی میلیون‌ها فلسطینی را به خطر انداخته است.

این سازمان‌ها افزودند که بیش از ۵۰۰ فلسطینی در هنگام تلاش برای دریافت غذا از مراکز امدادرسانی کشته شده‌اند. آن‌ها تأکید کردند که این موضوع نشان‌دهنده نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است.

همچنین، گواهی هایی از نظامیان رژیم صهیونیستی منتشر شده است که در آن‌ها اعتراف کرده‌اند که به طور معمول به سوی غیرنظامیان که به مراکز توزیع کمک‌ها نزدیک می‌شوند، شلیک می‌کنند.

این موضوع نشان‌دهنده سیاست عمدی رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و جلوگیری از دسترسی آن‌ها به کمک‌های بشردوستانه است.

این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شوند که سازمان‌های بین‌المللی بارها نسبت به بحران انسانی در غزه هشدار داده‌ و خواستار پایان دادن به محاصره و حملات رژیم صهیونیستی شده‌اند.

خواست سازمان‌های امدادرسانی بین‌المللی برای بسته شدن صندوق آمریکا در غزه، نشان‌دهنده نگرانی آن‌ها از نقض قواعد کمک‌های بشردوستانه و به خطر افتادن زندگی میلیون‌ها فلسطینی است. این سازمان‌ها تأکید کرده‌اند که باید به جای تأمین مالی صندوق‌هایی که قواعد کمک‌های بشردوستانه را نقض می‌کنند، به ارائه کمک‌های بی‌طرف و مستقل اولویت داده شود.

کد خبر: ۳۵۰٬۱۵۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha