۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
احداث ۲ مخزن بتنی آب در شهرک‌های صنعتی جنوب آذربایجان‌غربی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی خبر داد

احداث ۲ مخزن بتنی آب در شهرک‌های صنعتی جنوب آذربایجان‌غربی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: احداث ۲ مخزن بتنی آب با هدف تامین آب واحدهای صنعتی در شهرک‌های صنعتی جنوب آذربایجان غربی با ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار آغاز شد.

به گزارش بازار، امیر شهسوار روز سه شنبه اظهار کرد: ظرفیت هر مخزن بتنی آب ۵۰۰ مترمکعب است و در شهرک صنعتی شهرستان‌های میاندوآب و مهاباد احداث می‌شود.

وی ادامه داد: تامین آب مورد نیاز در شهرک صنعتی از مطالبات صنعتگران است و با ایجاد این مخازن، مشکل آب واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک‌ها برطرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: مساله تأمین آب یکی از مسائل مهم بوده که در سال‌های اخیر با اجرای پروژه‌هایی برای بهبود زیرساخت‌ها، تا حد زیادی مشکلات برطرف شده است.

شهسوار افزود: منبع بتنی آب یک مخزن ذخیره آب بتنی است و معمولا این نوع سازه‌ها برای ذخیره‌سازی و توزیع آب در مناطق صنعتی استفاده می‌شوند.

وی بیان کرد: با احداث این مخازن، ذخیره حجم آب در مخازن شهرک‌های صنعتی میاندوآب و مهاباد افزایش پیدا کرده و در مواقع بحران و قطعی آب بسیار تاثیرگذار خواهد بود و سبب افزایش فشار آب در نقاط کم فشار نیز خواهد شد.

کد خبر: ۳۵۰٬۰۹۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha