به گزارش بازار، سیاوش طاهرخانی روز سهشنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان قزوین، اظهار کرد: میزان اعتبارات کمیته برنامهریزی شهرستان قزوین نسبت به سال گذشته تغییر اساسی داشته و از سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به پنج هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال افزایش یافته و با این وجود طرح های نیمه تمام نیز در آستانه بهره برداری قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: مجموعه استانداری و مدیریت عالی استان تلاش مضاعفی را با همراهی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای افزایش میزان بودجه کمیته این شهرستان انجام داده اند، با وجود آنکه طی سال های گذشته بودجه قزوین تغییر چندانی نداشت، امروز شاهد جهش قابل توجهی در این حوزه هستیم.
طاهرخانی، رعایت ضوابط در کمیته برنامه ریزی شهرستان قزوین را موضوع بسیار مهمی دانست و تاکید کرد: براساس مقررات برنامه هفتم توسعه، بایستی این مساله مورد توجه تمامی مدیران و مسوولان قرار گیرد و به اولویتبندی کارها نیز توجه لازم صورت گیرد.
به گفته این مسوول، اولویت بندی قوانین براساس نیازسنجی منطقی در راستای اجرای طرحهای اقتصادی و اجتماعی بایستی صورت گیرد و این موضوعات مورد توجه جدی دستگاه های اجرایی و سازمان ها باشد.
فرماندار قزوین، تصویب طرحهای عمرانی در جلسه کمیته برنامه ریزی را از ضرورتهای مهم دیگر برشمرد و تاکید کرد: بایستی قاعده شفاف سازی و عدالت محوری رعایت شود و از هرگونه تبعیض و اعمال سلیقه در بودجهها جلوگیری به عمل آید.
طاهرخانی اضافه کرد: برنامه ریزی طرحهای کمیته شهرستان قزوین با سیاست کلان کشوری و دولت وفاق، مطابقت داشته باشد و محدودیت و ممنوعیت شروع طرحها نیز براساس ضوابط کمیته و افزایش و تخفیف اعتبارات در کمیته شهرستان، مورد برنامه ریزی، نظارت و پیگیری قرار بگیرد.
فرماندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جنگ و بحران های ناشی از آن در جامعه پرداخت و افزود: با توجه به شرایط جنگ تحمیلی که در کشور به وجود آمد، مردم همچنان با اتحاد و همدلی پای نظام جمهوری اسلامی ایران ایستادهاند، در چنین شرایطی بایستی موضوع خودحفاظتی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم.
نظر شما