۷ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۱
ویتالیک بوترین نسبت به نظام‌های هویت دیجیتال فعلی هشدار داد

ویتالیک بوترین نسبت به نظام‌های هویت دیجیتال فعلی هشدار داد

بنیان‌گذار اتریوم (ETH)، در مطلبی که روز شنبه منتشر کرد، نگرانی‌های جدی خود را نسبت به نحوه مدیریت هویت در فضای بلاک چین بیان کرد.

به گزارش بازار، ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin)، بنیان‌گذار اتریوم (ETH)، در مطلبی که روز شنبه منتشر کرد، نگرانی‌های جدی خود را نسبت به نحوه مدیریت هویت در فضای بلاک چین بیان کرد و از جامعه ارزهای دیجیتال خواست تا از راه‌حل‌های هویت دیجیتال واحد فاصله بگیرند.

بوترین اشاره کرد که اگرچه فناوری دانش صفر (ZK) محافظت از حریم خصوصی را بهبود بخشیده، اما زمانی که در ساختارهای سفت و سخت هویتی به کار گرفته شود، خطرات جدیدی ایجاد می‌کند. وی هشدار داد که صرف بسته‌بندی کردن هویت‌های سنتی در اثبات‌های ZK، آسیب‌پذیری‌های اصلی سیستم‌های هویتی را حل نمی‌کند.

یکی از مهم‌ترین خطرات این سیستم، فشار به سمت مدل یک هویت برای هر فرد است. بوترین معتقد است این طراحی می‌تواند مزایای ناشناسی را از بین ببرد و در معرض اجبار قرار دهد. او گفت: سطح عملی ناشناسی که دریافت می‌کنید احتمالا کمتر از وضعیت فعلی است و تحت سیستم یک هویت برای هر نفر، حتی اگر ZK-wrapped باشد، خطر نزدیک شدن به دنیایی را داریم که تمام فعالیت‌هایتان باید تحت یک هویت عمومی واحد باشد.

راه‌حل: هویت چندگانه

بوترین برای مقابله با این مسائل، چارچوب هویت چندگانه‌ای پیشنهاد داد که بر انعطاف‌پذیری و غیرمتمرکز بودن تأکید دارد. در این مدل، اتکا به یک مرجع واحد یا شکل واحد تأیید هویت وجود ندارد.

او توضیح داد که هویت چندگانه می‌تواند دو شکل داشته باشد: صریح که بر اساس اعتماد جامعه مانند شبکه تأییدات همتایان عمل می‌کند و افراد می‌توانند از طریق روش‌های مختلف ورود مانند ارائه‌دهندگان ایمیل، حساب‌های رسانه‌های اجتماعی یا شناسه‌های ملی به خدمات دسترسی پیدا کنند.

بوترین هشدار داد که بزرگ‌ترین خطر سیستم‌های هویتی که سعی می‌کنند بیش از حد جهانی باشند این است که اگر سهم بازار آن‌ها به ۱۰۰ درصد نزدیک شود، دنیا را از هویت چندگانه به مدل یک نفر یک هویت تغییر می‌دهند که ویژگی‌های بدتری دارد.

کد خبر: ۳۴۹٬۵۹۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha