۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱
تماس‌های مشکوک صهیونیست‌ها و منافقین را گزارش کنید
هشدار وزارت اطلاعات:

تماس‌های مشکوک صهیونیست‌ها و منافقین را گزارش کنید

وزارت اطلاعات از شهروندان خواست ضمن حفظ هوشیاری و آمادگی خود، تماس‌های مشکوک صهیونیست‌ها و منافقین را گزارش کنند.

به گزارش بازار، در اطلاعیه ستاد خبری وزارت اطلاعات آمده است: هموطن عزیز با عرض سلام و تحیت به استحضار می‌رساند که توقف عملیات نظامی دشمن به منزله‌ پایان شرارت و اعمال خصمانه‌ او نیست.

یکی از اقدامات کنونی رژیم کودک‌کش صهیونی و گروهک تروریستی منافقین، برقراری تماس‌های تلفنی انبوه با شما شهروندان گرامی با هدف تخلیه‌ تلفنی و کسب اطلاعات کشور، القای اخبار جعلی، پیام‌های یأس آفرین و تحریک به اقدامات ضد وحدت و انسجام ملی است.

استدعا دارد به محض برقراری این قبیل تماس‌ها، بلافاصله مکالمه را قطع و مراتب را به یکی از شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳، ۱۱۴ یا به کانال‌های رسمی اعلام شده در پیام رسان‌های داخلی منعکس کنید.

کد خبر: ۳۴۹٬۱۱۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha