ولی الله زمانی در گفتوگو با خبرنگار بازار، وضعیت زنجان را در کشت محصول راهبردی گندم را مطلوب اعلام کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم، ایجاد مراکز خرید تضمینی گندم و ایجاد سهولت در بحث تحویل گندم کشاورزان است.
وی ابراز کرد: تمامی مراکز در تمام نقاط استان با لحاظ تمامی جوانب و رعایت تمام اصول حفاظتی و پدافندی به صورت پراکنده آماده به کار هستند.
مدیرکل غله زنجان با بیان اینکه خرید گندم در استان از ۲۵ خرداد ماه آغاز شده است، گفت: تحویل گندم از کشاورزان نیز در حال انجام است.
زمانی با یادآوری اینکه به تناسب وضعیت و شرایط جغرافیایی هر شهرستان به خرید گندم کشاورزان اقدام میکنیم، افزود: هیچ مشکلی در بحث تحویل گیری و خرید و ذخیره سازی گندم وجود ندارد و در حوزه آرد، استان دارای ظرفیت بالایی برای تولید و استحصال است.
وی ابراز کرد: کارخانه های استان به روزترین دستگاه ها و امکانات تولید آرد را دارد و از ظرفیت و کیفیت بالایی در بحث گندم و آرد برخوردار هستیم.
زمانی گفت: زنجان جزو استان های برتر در بحث کیفیت نان و تولید آرد است و اتفاق های اخیر در سطح کشور، هیچ تاثیری بر روند تولید و تامین گندم نخواهد داشت.
نظر شما