۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
وزیر نیرو: با چالش‌ جدی استخراج غیرمجاز رمزارز مواجهیم

وزیر نیرو: با چالش‌ جدی استخراج غیرمجاز رمزارز مواجهیم

وزیر نیرو گفت: یکی از چالش‌های جدی کشور، استخراج غیرمجاز رمزارز است که مصرف بالایی در برق دارد.

به گزارش بازار، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو با اشاره به اهمیت شناسایی دقیق مشکلات اظهار داشت: ضرورت دارد مسائل و چالش‌های شهرستان به‌صورت دقیق شناسایی و راهکارهایی برای حل آن‌ها اتخاذ شود؛ راهکارهایی که ضمن حل مشکلات، کمترین آسیب را به کشور وارد کند.

وی افزود: همه مسائل و دغدغه‌هایی که امروز در جلسه مطرح شد ثبت شده و در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. موضوعاتی که مرتبط با دیگر وزارتخانه‌هاست نیز به وزرای مربوطه منعکس می‌شود.

علی‌آبادی ادامه داد: میانگین دمای کشور نسبت به بلندمدت 4 درجه افزایش یافته و ایران اکنون در کانون تغییرات اقلیمی و جزیره حرارتی منطقه قرار دارد. در چنین شرایطی، صرفه‌جویی و افزایش راندمان در مصرف، راه‌حل کلیدی برای رفع ناترازی در حوزه انرژی است.

وی گفت: در دنیای جدید، هوش مصنوعی باعث افزایش مصرف برق خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود برق در آینده به یکی از مسائل جهانی تبدیل شود.

وزیر نیرو افزود: یکی از چالش‌های جدی کشور، استخراج غیرمجاز رمزارز است که مصرف بالایی در برق دارد. وزارت نیرو تلاش می‌کند با شناسایی و برخورد با این افراد، خسارات ناشی از این فعالیت‌ها را کاهش دهد.

علی‌آبادی در ادامه اظهار کرد: کلید حل مشکلات در حوزه آب و برق، افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی است. هرچند ایران یکی از کشورهای توانمند در حوزه تولید انرژی است، اما در مصرف با مشکلات جدی مواجهیم که بخشی از آن ناشی از سیاست‌گذاری‌های غلط گذشته بوده است.

کد خبر: ۳۴۶٬۸۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha