۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
بازگشت ثبات به بازار سیمان مازندران
استاندار مازندران اعلام کرد

بازگشت ثبات به بازار سیمان مازندران

استاندار مازندران گفت: با پیگیری های انجام شده و تأمین انرژی مورد نیاز صنایع، قیمت سیمان در بازار که به‌تازگی جهش یافته بود، تا ۶۰ درصد کاهش یافت و دوباره به مدار ثبات بازگشت.

به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز سه شنبه در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری اظهار کرد: پس از افزایش ناگهانی قیمت سیمان و کمیاب شدن این محصول راهبردی در بازار مصالح ساختمانی، قیمت سیمان در مازندران اکنون با کاهش قابل توجهی همراه شد.

وی گفت:پیگیری‌های شبانه‌روزی مسوولان امر و اقدامات فوری در زمینه تأمین انرژی مورد نیاز صنایع سیمانی، از عوامل اصلی این کاهش محسوب می‌شود.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان این که، قیمت هر تن سیمان فله یا پاکتی اکنون حدود ۲.۵ میلیون تومان است، تصریح کرد: با تمهیداتی که در خصوص تأمین انرژی به‌ویژه برق اندیشیدیم، توانستیم بخشی از بحران ایجادشده را مدیریت کنیم.

به گزارش ایرنا، تولید در کارخانه سیمان نکا به‌صورت ۲۴ ساعته ادامه دارد و ظرفیت روزانه تولید به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

مدیرعامل کارخانه سیمان نکا هم چندی پیش با اشاره به دلایل افزایش اخیر قیمت گفت: مشکل اصلی ناترازی انرژی بود که موجب کاهش تولید شده بود، اما پس از تأمین برق، تولید سیمان در این کارخانه از ۲ هزار تن در روز به بیش از ۶ هزار تن رسید.

همچنین گزارش اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد ارزش فروش ماهانه صنعت سیمان در اردیبهشت ماه به بیش از ۸.۷ همت افزایش یافته است.

بر اساس داده‌های آماری اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار، بررسی عملکرد اردیبهشت ماه ۳۷ شرکت بورسی و فرابورسی فعال در صنعت سیمان نشان می‌دهد؛ ارزش فروش ماهانه این صنعت به ۸.۷۵۳ میلیارد تومان افزایش یافته است که رکوردی تاریخی محسوب می‌شود. این کمیت در مقایسه با ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۵۰ و ۷۴ درصد افزایش داشته است.

ثبت این رکورد موجب شده ارزش فروش سالانه صنعت سیمان با ۵.۵ درصد افزایش، از ۶۸.۱ همت در پایان فروردین ماه به ۷۱.۸ همت در پایان اردیبهشت ماه برسد.

ؤ

کد خبر: ۳۴۶٬۴۰۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha