۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
هشدار جدی منابع طبیعی گلستان: آتش‌ در کمین جنگل‌ها و مراتع است

هشدار جدی منابع طبیعی گلستان: آتش‌ در کمین جنگل‌ها و مراتع است

مدیرکل منابع طبیعی گلستان نسبت به احتمال وقوع آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی استان هشدار داد.

به گزارش بازار، علی‌اصغر نیکویی روز سه‌شنبه اظهار کرد: رها کردن آتش یا خاکستر داغ در طبیعت، حتی با وزش نسیمی ملایم، می‌تواند به سرعت آتش‌سوزی را گسترش داده و به زیستگاه‌های گیاهی و جانوری ارزشمند آسیب جدی وارد کند.

مدیرکل منابع طبیعی گلستان با اشاره به فصل برداشت محصولات کشاورزی و هم‌مرز بودن برخی مزارع با جنگل‌ها و مراتع، از کشاورزان خواست پس از برداشت محصول، نسبت به ایجاد «آتش‌بر» بین مزارع و عرصه‌های طبیعی اقدام کنند.

وی همچنین از مردم خواست از انداختن ته‌سیگار روشن در طبیعت پرهیز کرده و در صورت مشاهده آتش‌سوزی، فوراً با شماره‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس بگیرند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گلستان هم اعلام کرد: ۵۵۰ نیروی حفاظتی به‌صورت شبانه‌روزی بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل و ۸۶۲ هزار هکتار مرتع استان نظارت دارند.

سرهنگ عیسی گلبینی‌منفرد افزود: روزانه ۱۱۰ گشت حفاظتی با استفاده از خودرو، موتور و گشت‌های پیاده، برای پیشگیری از آتش‌سوزی و حفاظت از منابع طبیعی فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به آغاز ایجاد آتش‌بر در مرزهای مشترک مزارع و عرصه‌های طبیعی همزمان با برداشت محصولات کشاورزی، بر لزوم همکاری کشاورزان تأکید کرد و یادآور شد: سال گذشته بیش از هزار و ۱۰۰ کیلومتر آتش‌بر برای جلوگیری از سرایت آتش به جنگل‌ها و مراتع ایجاد شد که نقش مهمی در کاهش خسارات داشت.

کد خبر: ۳۴۵٬۲۶۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha