۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
۲ نیروگاه هسته ای در شمال و جنوب کشور ساخته می‌شود
رئیس سازمان انرژی اتمی:

۲ نیروگاه هسته ای در شمال و جنوب کشور ساخته می‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تا پایان برنامه هفتم میزان تولید انرژی در نیروگاه های اتمی به سه هزار مگاوات می رسد و زمین برای ساخت دو نیروگاه در شمال و جنوب تهیه شده است.

به گزارش بازار، محمد اسلامی پیش از ظهر شنبه در همایش مدیران و حراست دستگاه‌های اجرایی استان مازندران در ساری با بیان اینکه هم اکنون یک نیروگاه هزار مگاواتی اتمی در بوشهر داریم که فقط در سال گذشته ۷ میلیارد و ۳۰۰ کیلووات ساعت برق در این نیروگاه تولید شد، گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه ظرفیت نیروگاهی اتمی کشور به سه هزار مگاوات می‌رسد که زمین برای ساخت دو نیروگاه اتمی در جنوب و شمال کشور تهیه شده است.

اسلامی افزود: آنچه در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد یک سند راهبردی ۲۰ ساله است که در این سند، تولید ۲۰ هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه در توسعه حوزه پلاسماتراپی، لیزر و کوانتوم گام‌های بزرگی برداشتیم افزود: رادیو داروهایی که در داخل تولید می‌شود هم تراز با کشورهای مختلف دنیاست که در درمان و تشخیص اکثر بیماری‌ها کاربرد دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور با بیان اینکه شاهد برخی از پیشرفت‌ها در مذاکرات پیش رو هستیم، اما در مصاحبه مقامات در نیویورک در خصوص غنی‌سازی صفر صحبت می‌کنند گفت: این حرف و حدیث‌ها خواب پریشان دشمن دشمنان است که بیشتر کاربردی برای جامعه صهیونیستی دارد.

وی با اشاره به پیشرفت صنعت هسته‌ای در حوزه پلاسماتراپی، لیزر و کانتوم گفت: برای مازندران که قطب کشاورزی کشور است برنامه‌هایی در حوزه صنعت هسته‌ای داریم.

کد خبر: ۳۴۴٬۶۶۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha