۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
تولید سالانه ۱۶ هزار تن توت‌فرنگی در مازندران

تولید سالانه ۱۶ هزار تن توت‌فرنگی در مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به آغاز برداشت توت‌فرنگی از نیمه دوم فروردین، گفت: سالانه بیش از ۱۶ هزار تن توت‌فرنگی از سطح هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع برداشت می‌شود.

به گزارش بازار، بابک مومنی به همراه محمد مهدی برومندی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از مزارع توت‌فرنگی منطقه بهنمیر و مزارع بلوبری شهرستان ساری با تأکید بر سلامت کامل محصولات تولیدی در استان، اظهار کرد: بر اساس آزمایش‌های مراکز علوم پزشکی مازندران و بابل، تمامی توت‌فرنگی‌های تولیدی این خطه، سالم و عاری از بقایای سموم است.

مومنی به کشت ارقام پربازده و تجاری همچون «کاماراسو» و «سلوا» در مزارع استان اشاره کرد و افزود: شهرستان بابلسر به‌ویژه منطقه بهنمیر، با تولید ۵۰ درصد از توت‌فرنگی مازندران، قطب اصلی این محصول در شمال کشور است.

وی همچنین از کشت توت‌فرنگی در شهرستان‌های کیاکلا، جویبار، ساری و قائم‌شهر خبر داد و مزایای کشت گلخانه‌ای از جمله «کنترل آفات»، «مدیریت علف‌های هرز»، «صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب» و «افزایش عملکرد محصول» را نسبت به کشت سنتی برشمرد.

مومنی یادآور شد: مازندران با تولید سالانه ۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی و باغی، یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور محسوب می‌شود.

این مقام مسوول در ادامه با اشاره به شرایط اختصاصی کشت بلوبری اظهار کرد: این محصول نیازمند خاک اسیدی با pH بین ۴.۵ تا ۵.۲، سیستم تهویه و زهکشی دقیق است و تنها در چنین محیطی قابلیت پرورش است.

وی افزود: مطمئن‌ترین روش تکثیر بلوبری، رشد از طریق قلمه‌زنی است. با مدیریت صحیح مزرعه، این گیاه تا ۵۰ سال عمر مفید و باردهی پایدار خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با برشمردن ظرفیت‌های اقتصادی کشت بلوبری، خاطرنشان کرد: استان مازندران با بهره‌گیری از دانش فنی و تطابق شرایط اقلیمی، می‌تواند به قطب تولید این محصول ارزشمند تبدیل شود.

کد خبر: ۳۴۴٬۵۷۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha