۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
عملیات اجرای احداث ۲۹۷ مگاوات نیروگاه های خورشیدی آغاز شد
با حضور وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا

عملیات اجرای احداث ۲۹۷ مگاوات نیروگاه های خورشیدی آغاز شد

آئین عملیات اجرایی ساخت ۲۹۷ مگاوات نیروگاه در قالب پروژه ملی «تولید در توزیع» در استان‌های گلستان، آذربایجان شرقی، فارس (شهرستان شیراز)، بوشهر و جزیره کیش آغاز شد.

بازار؛ گروه آب و انرژی: آئین عملیات اجرایی ساخت ۲۹۷ مگاوات نیروگاه در قالب پروژه ملی «تولید در توزیع» در استان‌های گلستان، آذربایجان شرقی، فارس (شهرستان شیراز)، بوشهر و جزیره کیش بعد از ظهر امروز به صورت برخط و با حضور وزیر نیرو و رئیس ساتبا در محل ستاد وزارت نیرو آغاز شد

علیرضا محمودپور، مجری طرح نیروگاه‌های دولتی "کلبند - سازه پیوند" در ساتبا در این باره اظهار کرد: هم‌زمان با پایان دوره پیشبرد ساختگاه‌های نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی در نقاط مختلف کشور، عملیات اجرایی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قالب مدل «تولید در توزیع»، در پنج استان‌ گلستان، آذربایجان شرقی، فارس، بوشهر و جزیره کیش با مجموع ظرفیت ۲۹۷ مگاوات به‌ صورت هم‌زمان آغاز شده است.

وی اضافه کرد: سایر ساختگاه‌ها نیز بر اساس برنامه زمان‌بندی‌شده و با اتمام مراحل پیشبرد، وارد فاز اجرایی خواهند شد.

محمودپور خاطرنشان کرد: همکاری استانداری‌ها و دستگاه‌های ذیربط در استان‌ها به منظور تخصیص زمین و صدور مجوزها قابل تقدیر است.

وی عنوان کرد: هدف اصلی از اجرای این پروژه‌ها، بهره‌برداری از نیروگاه‌ها در کمترین زمان ممکن در پیک مصرف برق تابستان ۱۴۰۴ و کاهش میزان ناترازی انرژی برق است. اتصال این نیروگاه‌ها در سطح ولتاژ توزیع منجر به کاهش تلفات شبکه برق نیز خواهد شد و تاثیر زیادی در کاهش سهم خاموشی مشترکین خانگی خواهد داشت.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، عملیات اجرایی احداث نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی در استان آذربایجان شرقی در قالب ۹ ساختگاه با مجموع ظرفیت ۲۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی، در استان گلستان، عملیات اجرایی ۳۲ ساختگاه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت کل ۹۶ مگاوات، در محدوده توزیع شهرستان شیراز، تعداد ۱۸ ساختگاه با ظرفیت مجموع ۵۴ مگاوات، در جزیره کیش، ۱۰ ساختگاه با ظرفیت مجموع ۳۰ مگاوات و در استان بوشهر نیز عملیات اجرایی احداث ۳۰ ساختگاه نیروگاه خورشیدی با ظرفیت کل ۹۰ مگاوات کلید خورده است.

بنا بر این گزارش دوره پیشبرد این پروژه‌ها شامل اقدامات زیربنایی مانند شناسایی زمین و اخذ مجوزهای لازم، مطالعات اتصال به شبکه، مطالعات خاک و نقشه‌برداری، طراحی نیروگاه در هر محل، تأمین تجهیزات و برنامه‌ریزی حمل آن‌ها، همچنین تأمین ماشین‌آلات و تجهیز کارگاه بوده که در بسیاری از ساختگاه‌ها با موفقیت به پایان رسیده است.

این طرح به مدیریت سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) و با همکاری نزدیک شرکت‌های توزیع نیروی برق در استان‌های هدف در حال اجراست.

بر این اساس تمامی مجموعه‌های وزارت نیرو در انجام این پروژه ملی تسهیلگر و کمک کننده هستند، زیرا اجرای این طرح اولویت جدی وزیر نیرو است و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی ریاست ساتبا این نیروگاه‌های ۳ مگاواتی باید در زمان پیک وارد مدار شوند.

کد خبر: ۳۴۳٬۸۳۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha