۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
طرح شنبه‌های سرمایه‌گذاری گامی برای توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری است
استاندار:

طرح شنبه‌های سرمایه‌گذاری گامی برای توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری است

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: طرح شنبه‌های سرمایه‌گذاری با هدف تقویت تولید و محرومیت‌زدایی تعریف شده است و گامی مهم برای توسعه اقتصادی به شمار می‌رود.

به گزارش بازار، جعفر مردانی روز یکشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری افزود: مدیران اقتصادی و اجرایی استان در قالب شنبه‌های سرمایه‌گذاری به صورت ویژه به بررسی رفع موانع و حمایت از طرح‌های سرمایه‌گذاری می‌پردازند.

وی اظهار داشت: تلاش می‌شود در قالب شنبه‌های سرمایه‌گذاری یک روند مناسب، منظم، پاسخگو و حمایت‌گر برای ورود سرمایه‌گذاران به استان فراهم شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری خطاب به فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی گفت: اجازه ندهیم سرمایه‌ای از استان خارج شود.

وی اضافه کرد: همچنین روان‌سازی صدور مجوزها، تامین زمین، فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم و ارائه حمایت‌های حقوقی از جمله موارد مهم برای ورود و جذب سرمایه‌گذاران به استان است که باید با اولویت مورد توجه مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

مردانی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری در بخش گردشگری، صنایع تبدیلی، دامپروری و انرژی‌های نو، ظرفیت‌های بکر و کم نظیری دارد که شنبه‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند سکوی پرتابی برای معرفی این فرصت‌ها و تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل باشد.

وی یادآور شد: همه فرمانداران با همراهی و همدلی دستگاه‌های اجرایی تلاش کنند موانع اداری موجود در بخش سرمایه‌گذاری را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: از همه فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران نهادهای حمایتی و مدیران اجرایی استان دعوت می‌شود با نگاه تحولی، اقدام‌محور و مسوولانه در طرح شنبه‌های سرمایه‌گذاری مشارکت فعال داشته باشند.

وی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» با مشارکت مردم افزود: براساس تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص سرمایه‌گذاری برای تولید با مشارکت مردم، نباید فرصت‌ها را از دست داد.

مردانی تاکید کرد: امروز چهارمحال و بختیاری آماده جهشی نو در مسیر توسعه اقتصادی است.

وی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری در بخش گردشگری، صنایع تبدیلی، دامپروری، انرژی‌های نو ظرفیت‌های بکر و کم نظیری دارد که شنبه‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند سکوی پرتابی برای معرفی این فرصت‌ها و تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل باشد.

مردانی ادامه داد: در این برهه حساس که کشور با محدودیت منابع و نیازهای انباشته روبرو است بیش از هر زمان دیگری نقش شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به عنوان محور هم‌افزایی، هماهنگی و عقلانیت در تصمیم‌سازی‌ها برجسته است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با وجود کم‌برخورداری تاریخی ، اما از ظرفیت‌های منحصر به فرد در بخش آب، کشاورزی، منابع طبیعی، گردشگری، نیروی انسانی جوان و مباحث صنایع تبدیلی برخوردار است که برای رسیدن به توسعه متوازن به برنامه‌ریزی اصولی در این بخش نیاز است.

وی با اشاره به همراهی، همدلی و وفاق مسوولان، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد و مجمع نمایندگان استان یادآور شد: تلاش می‌شود با درک منطقی و دقیق از نیازها، ظرفیت‌ها و مطالبات موجود با توزیع مناسب و صحیح منابع و امکانات عمومی عدالت اجتماعی و فرایند توسعه در استان براساس گفتمان دولت چهاردهم که همان وفاق ملی است محقق شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همه مدیران مکلف هستند تمام تلاش خود را در خصوص رایزنی با حوزه‌های بالادستی در راستای جذب هر چه بیشتر اعتبارات به کار گیرند.

وی با اشاره به چهارماه طلایی باقی‌مانده از سال مالی برای جذب منابع افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای جذب اعتبارات ملی متمرکز و متفرقه وزارتخانه‌ها، تعهدات سفرهای استانی معاونان وزیران تاکید کرد.

مردانی ادامه داد: با توجه به اینکه دستگاه‌های اجرایی تا ۳۱ شهریورماه فرصت جذب اعتبارات را دارند انتظار می‌رود پیگیری لازم در این خصوص در دستور کار مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد و کار جذب اعتبارات را به روزهای آخر واگذار نکنند.

وی یادآور شد: اگر مدیری نتواند در بخش جذب اعتبارات اقدام کند به عنوان ترک فعل تلقی می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران تاکید کرد از تعریف پروژه‌های جدید یا پروژه‌هایی که منابع مالی و اعتباری آنها تایید و تامین نشده است پرهیز کنند.

مردانی ادامه داد: مدیران دفاتر شهری و روستایی مد نظارت داشته باشند برای نظارت جامع و کامل بر هزینه کرد اعتبارات شهرداران و دهیاران ساز و کار لازم برای گروه کاری راهبری و نظارت فراهم کنند تا منابع یاد شده به سمت اولویت‌ها هدایت و از هدر رفت اعتبارات جلوگیری شود.

وی یادآور شد: میزان جذب اعتبارات و پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها معیار ارزیابی عملکرد مدیران است.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به ناترازی انرژی لازم است زیرساخت‌های لازم برای نصب پنل‌های خورشیدی دردستگاه‌های اجرایی اقدام شود.

وی اضافه کرد: با توجه به ناترازی آب و برق انتظار می‌رود در تصویب طرح‌های سرمایه‌گذاری دقت لازم به عمل آید و از اجرای طرح‌های آب‌بَر و انرژری بر تامل بیشتری انجام و پرهیز شود.

تدوین برنامه صادرات در دستور کار اداره کل صمت

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به ضرورت اداره کل صنعت، معدن و تجارت در کوتاه‌ترین زمان نسبت به تدوین و ارائه برنامه عملیاتی صادرات سالجاری به بازارهای خارجی اقدام کند.

وی در خصوص جشنواره شهید رجایی که با مشارکت ۷۱ دستگاه اجرایی انجام می‌شود افزود: براساس گزارش‌های رسیده از دبیرخانه این جشنواره در مجموع امتیازات عمومی و اختصاصی ۳۰ درصد دستگاه‌های اجرایی رشد منفی داشته‌اند که می‌طلبد کارشناسان هر دستگاه با مراجعه و اقدامات لازم را انجام دهند.

مردانی ادامه داد: اگر دستگاه اجرایی زیر ۱۵۰۰ امتیاز داشته باشد در جشنواره شرکت نمی‌کند و باید پاسخگو باشد.

وی تاکید کرد: همچنین مدیران جدید دستگاه‌های اجرایی با توجه به فرصت داده شده برای بارگذاری مستندات در سامانه باید پاسخگو باشند.

مردانی افزود: با توجه به ابلاغ نظام درآمد هزینه‌ای در قالب برنامه هفتم؛ دستگاه‌های اجرایی اهتمام ویژه در تحقق درآمدهای پیش‌بینی شده در قانون بودجه ۱۴۰۴ داشته باشند چرا که تخصیص اعتبارات منوط به تحقق درآمدها است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌های اجرایی با انسجام، نگاه راهبردی و باور ظرفیت‌های استان مسیر حرکت را از پروژه‌محوری بی‌نتیجه به سمت توسعه‌محوری هدفمند تغییر دهند.

کد خبر: ۳۴۳٬۵۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha