۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه برق خورشیدی زمین ندارد

پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه برق خورشیدی زمین ندارد

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با بیان این که زمینی برای ایجاد نیروگاه برق خورشیدی ندارد گفت: یکی از بزرگترین چالش های این پارک، کمبود زمین است.

به گزارش بازار، علی اسماعیلی روز چهارشنبه افزود: موضوع مدیریت انرژی برق با نصب پنل خورشیدی به اطلاع شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک رسیده است و برخی از شرکت ها توانسته اند، از فضای پشت بام خود برای این موضوع، بهره ببرند.

وی با اشاره به تکلیف قانونی برای تامین انرژی شرکت ها اظهار کرد: به دنبال این هستیم که در صورت امکان یک نیروگاه خورشیدی در محل پارک علم و فناوری خراسان رضوی فراهم کنیم ولی یکی از چالش های مهم کمبود زمین و فضای فیزیکی برای این موضوع است.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با هدف تامین انرژی پایدار، رفع ناترازی انرژی برق و کاهش خاموشی صنایع دانش‌بنیان، در پارک علم و فناوری خراسان رضوی، به تازگی تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه خورشیدی میان شرکت برق منطقه‌ای خراسان (به نمایندگی از شرکت ساتبا) و پارک علم و فناوری خراسان رضوی و مجری طرح به امضا رسید.

کد خبر: ۳۴۲٬۹۸۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha