۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
۲۶ روستای کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان:

۲۶ روستای کرمان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در ۲۶ روستای استان با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال در دولت چهاردهم اجرا شده است.

به گزارش بازار، آزاده تاج الدینی روز چهارشنبه در راستای توسعه شبکه‌های ارتباطی در استان کرمان بیان کرد: این پروژه‌ها با هدف بهبود ارتباطات و ارائه خدمات اینترنتی به این مناطق، با مجموع جمعیت چهار هزار و ۶۸۷ نفر و یکهزار و ۷۷۸ خانوار در شهرستان‌های بافت، کرمان، سیرجان، بردسیر، فاریاب، زرند، راور، جیرفت و شهربابک به اجرا درآمده است.

وی ادامه داد: این اقدام همچنین با هدف ارتقای کیفیت زندگی روستاییان، توسعه کسب و کارهای روستایی و دسترسی آسان‌تر به خدمات دیجیتال انجام شده است.

سرپرست ICT استان کرمان عنوان کرد: در این طرح، ۱۱ سایت جدید ارتباطی شامل ۹ سایت اپراتور همراه اول و ۲ سایت ایرانسل در این روستاها نصب و راه‌اندازی شده و همچنین سه سایت موجود ارتقاء تکنولوژی برای همراه اول نیز به بهره‌برداری رسیده تا کیفیت خدمات به کاربران این مناطق به‌طور چشمگیری افزایش یابد.

وی اظهار داشت: این پروژه‌ها با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال اجرا شده و به‌طور قابل توجهی کیفیت خدمات ارتباطی را در این مناطق ارتقا داده و به بهبود دسترسی به اینترنت پرسرعت و فناوری کمک خواهد کرد.

تاج الدینی در ادامه این گزارش اعلام کرد: ۲۴ کیلومتر فیبر برای اتصال سایت‌های روستایی به شبکه پهن باند در مسیرهای مرکز رابر - قرقطوییه شهرستان جیرفت و شهربابک خرسند - اندرعلیا با اعتبار ۸۴ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارت طرح توسعه خدمات عمومی اجباری اجرا و ۲۰ کیلومتر از مسیر شهرستان رابر و ۱۰۰ کیلومتر از مسیر شهربابک باقی مانده و در حال اجرا است.

کد خبر: ۳۴۲٬۹۸۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha