۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱
آینده درخشان «امولسیون پی وی سی» در بازار پتروشیمی|دلیل افزایش تقاضای پی وی سی چیست؟
بازار گزارش می دهد؛

آینده درخشان «امولسیون پی وی سی» در بازار پتروشیمی|دلیل افزایش تقاضای پی وی سی چیست؟

امولسیون پی وی سی از جمله محصولات مهم و پر طرفدار در بازار پتروشیمی به حساب آمده که کاربرد گسترده آن در زندگی روزمره و صنعت، حاکی از افزایش تقاضا برای این محصول طی سال های آتی است.

بازار؛ گروه بین الملل: بازار پتروشیمی از جمله بازارهای نسبتا بدیع محسوب می شود که به سبب تونع محصولات به دست آمده از آن، آینده درخشانی دارد. بر اساس گزارش وب سایت «پریسیندس ریسرچ»، حجم این بازار در سال ۲۰۲۵ رقمی معادل ۷۰۰ میلیارد دلار برآورد شده که انتظار می رود این رقم تا سال ۲۰۳۴ به رقم ۱۱۹۴ میلیراد دلار افزایش یابد. کاربرد محصولات مختلف این بازار در زندگی روزمره و صنایع مختلف منجر به افزایش تقاضا برای آن طی سال های اخیر شده که این تقاضا به احتمال زیاد طی سال های آتی افزایش خواهد یافت.

امولسیون پی وی سی، بازاری بزرگ با سبد متنوعی از محصولات

امولسیون پی‌وی‌سی، پودری حاوی ذرات کوچک حاوی مونومر آزاد بسیار کمی از پلی‌وینیل کلراید است. این ماده در تولید چرم مصنوعی، اسباب‌بازی، کفپوش، پوشش‌ها، بنه برای بخش‌های خودرو و ساخت‌وساز و سایر موارد استفاده می‌شود.

حجم بازار امولسیون پی وی سی در سال ۲۰۲۴، حدود ۳.۲۶ میلیارد دلار بوده که پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال جاری میلادی به بالای ۳.۴۱ میلیارد دلار افزایش یابد

انواع اصلی امولسیون پی‌وی‌سی عبارتند از میکرو-سوسپانسیون، میکرو-دانه‌ای و سایر موارد. میکرو-سوسپانسیون به تولید تجاری امولسیون پی‌وی‌سی اشاره دارد که در آن پلیمریزاسیون وینیل کلرید به پلی‌وینیل کلرید تبدیل می‌شود و در ساخت اسباب‌بازی، دستکش، چرم مصنوعی، بنه برای صنایع ساخت‌وساز و خودرو، پوشش‌های کف و دیوار و سایر موارد استفاده می‌شود.

از آنجاکه چین، بزرگترین تولید کننده اکثر محصولات یاد شده محسوب شده و آمریکا نیز بزرگترین بازار فروش آنها به حساب می آید، بدیهی است که موفقیت و میزان رشد بازار پی وی سی تا حد زیادی به توافق تجاری میان این دو کشور باز میگردد

این ماده همچنین از کاربرد گسترده ای در ساخت محصولاتی چون کفپوش و پوشش دیوار، پوشش پارچه، تولید چرم مصنوعی، بتونه و درزگیر خودرو، جوهر چاپ و چسب، پوشش سطح و موارد دیگر استفاده برخوردار است. با این حساب، می توان حدس زد که بازار این محصول طی سال های آتی تا چه میزان مخاطب خواهد داشت.

پیش بینی حجم بازار امولسیون پی وی سی

بازار امولسیون پی وی سی طی سال های اخیر بنا بر کاربرد گسترده خود، از رشدی با نرخ صعودی ثابت برخوردار بوده که چنین ویژگی هایی در کمتر بازاری قابل مشاهده است. حجم این بازار در سال ۲۰۲۴، حدود ۳.۲۶ میلیارد دلار بوده که پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال جاری میلادی به بالای ۳.۴۱ میلیارد دلار افزایش یابد که نشانگر افزایش ۴.۷ درصدی نرخ رشد مرکب سالانه این بازار است.

PVC Emulsion Global Market Report 2025 Market Size and growth rate 2025 to 2029: Graph

همانطور که نمودار بالا مشاهده می فرمایید، موسسه تحقیقاتی «بیزینس»، حجم این بازار را تا سال ۲۰۲۹، رقمی حدود ۴.۳ میلیارد دلار برآورد کرده که به نسبت حجم فعلی، بیش از ۵.۹ رشد مرکب سالانه را تجربه خواهد کرد. نکته مهم اینکه از این محصول استراتژیک در وسعه تجهیزات مربوط به انرژی سبز و خودروهای برقی نیز تا حد زیادی استفاده می شود که میزان کاربرد و تقاضا برای آن را افزایش خواهد داد.

توافق تجاری آمریکا و چین، شرط رشد چشمگیر بازار پی وی سی

به طور کلی باید گفت که کاربرد بسیار زیاد محصولات مبتنی بر پی وی سی از جمله امولسیون پی وی سی در سازه های ساختمانی مانند ساخت درب و پنجره های دو جداره، خودروسازی و سایر مواردی که پیشتر به آنها اشاره شد، رشد این بازار را به صورت مستقیم به میزان تقاضای جهانی برای آن پیوند می زند. اگرچه دو کشور چین و آمریکا مذاکرات تجاری خود بر سر تعرفه های گمرکی را آغاز کرده اند، اما باید توجه داشت که هنوز مسیری طولانی برای دستیابی به توافق میان دو کشور باقی مانده که باید منتظر ماند و دید که نتیجه این مذاکرات چه خواهد شد.

از سوی دیگر، بخش عمده ای محصولات تهیه شده با امولسیون پی وی سی، به بازار مصرف جهانی مربوط شده و نیازمند افزایش کشش و تقاضا در بازارهای جهانی است. اما از آنجاکه چین، بزرگترین تولید کننده اکثر محصولات یاد شده محسوب شده و آمریکا نیز بزرگترین بازار فروش آنها به حساب می آید، بدیهی است که موفقیت و میزان رشد بازار پی وی سی تا حد زیادی به توافق تجاری میان این دو کشور باز میگردد. لذا، باید منتظر ماند و دید که آیا طی هفته هیا پیش رو، شاهد پیشرفت در مذاکرات میان پکن و واشنگتن خواهیم بود یا خیر.

کد خبر: ۳۴۲٬۴۰۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha