۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
وزیران تندروی اسرائیل خواستار از سرگیری جنگ در غزه شدند

وزیران تندروی اسرائیل خواستار از سرگیری جنگ در غزه شدند

همزمان با نقض آتش‌بس جنگ غزه توسط رژیم صهیونیستی و حملات متعدد نیروی هوایی ارتش به رفح در جنوب غزه، وزیران تندروی صهیونیستی خواستار از سرگیری جنگ در غزه شدند.

به گزارش بازار به نقل از شبکه خبری هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، همزمان با حملات هوایی ارتش اسرائیل به رفح در جنوب نوار غزه با هدف حفاظت از گروه‌های تروریستی «یاسر ابوشباب» علیه حماس، برخی از وزرای تندروی صهیونیستی خواستار از سرگیری حملات هوایی و جنگ غزه شدند.

«ایتامار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم خواست که به ارتش اسرائیل دستور دهد تا جنگ در نوار غزه را با تمام قوا از سر بگیرد.

در همین حال، «بتصلئل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز با حمایت از بن‌گویر در شبکه ایکس (توییتر سابق)، بر از سرگیری جنگ در غزه تأکید کرد.

«میری رگو»، وزیر حمل و نقل این رژیم نیز با ادعای اینکه حماس در آزادی اجساد اسرای اسرائیلی تعلل می‌کند، خواستار ادامه جنگ غزه شد.

وزرای تندروی رژیم صهیونیستی در حالی این اظهارات را مطرح و حماس را محکوم می‌کنند که شبکه خبری ۱۲ اسرائیل در جریان پوشش خبری حملات نیروی هوایی ارتش به مناطق مختلف رفح تصریح کرد که این عملیات در راستای حمایت و حفاظت از گروه‌های تروریستی یاسر ابوشباب در غزه صورت گرفته است. اقدامی که بارها رسانه‌های صهیونیستی بر حمایت آشکار نیروهای امنیتی اسرائیل از گروه‌های تروریستی با هدف تضعیف حماس تصریح کرده‌اند.

کد خبر: ۳۷۱٬۵۱۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha