۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
۸۸ درصد از روستاهای شهرستان سقز به اینترنت پرسرعت متصل شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان:

۸۸ درصد از روستاهای شهرستان سقز به اینترنت پرسرعت متصل شدند

سنندج – مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: در حال حاضر ۸۸ درصد از روستاهای شهرستان سقز به اینترنت پرسرعت متصل شده اند.

آرام حیدری در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: ۱۸۴ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان سقز معادل ۸۸ درصد روستاها از پوشش تلفن همراه و اینترنت پرسرعت بهره‌مند هستند.

وی افزود: سال گذشته پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهر سقز پایان یافت و ارائه سرویس به شهروندان سقزی از این بستر آغاز شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کردستان با اشاره به اهمیت این پروژه در ارتقای کیفیت و سرعت ارتباطات در استان، ادامه داد: پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها به عنوان بزرگترین و مهمترین پروژه ارتباطاتی کشور در سال جاری است.

وی با اشاره به برنامه های استان کردستان در راستای بهره مندی از این ظرفیت، اظهار کرد: ما از تمام ظرفیت‌ها برای اجرای این طرح و اتصال تمام شهرهای استان کردستان به شبکه پرسرعت فیبر نوری استفاده می‌کنیم.

حیدری بر لزوم همکاری بیشتر دستگاه‌های مرتبط با اپراتورهای همراه اول و ایرانسل برای احداث سایت‌های جدید تاکید کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد که با همکاری بخش خصوصی، زیرساخت های ارتباطی در استان کردستان با رشد مناسبی همراه شود.

کد خبر: ۳۴۱٬۹۸۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha