۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
معادن خراسان رضوی به سوخت بیشتری نیاز دارند

معادن خراسان رضوی به سوخت بیشتری نیاز دارند

رییس خانه معدن خراسان رضوی گفت: معادن این استان در حال توسعه هستند و نیاز به سوخت بیشتری دارند که برای تحقق رشد ۱۳ درصدی معدن در افق برنامه توسعه این امر باید محقق شود.

به گزارش بازار، غلامرضا نازپرور روز شنبه در حاشیه هجدهمین نمایشگاه ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی مشهد افزود: مهمترین مشکل کنونی معادن این استان ناترازی انرژی و کمبود سوخت (گازوئیل) برای ژنراتورهاست.

وی با انتقاد از سیاست تخصیص سوخت بر اساس سهمیه ۲ سال قبل معادن ادامه داد: اکثر معادن از دیزل ژنراتور برای تامین برق استفاده می‌کنند و سهمیه سوخت تخصیص‌یافته از گازوئیل، جوابگوی نیاز آنها نیست.

رییس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی خراسان رضوی در ادامه با انتقاد از تمرکز ارزش‌گذاری سنگ‌های قیمتی در تهران، بازگشت این اختیار به استان خراسان رضوی با نقش آفرینی شورای راهبردی توسعه هنر صنعت گوهرسنگها به نمایندگی مجتمع سنگان را خواستار شد.

نازپرور افزود: از طریق خانه معدن و کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، پیگیر بازگشت اختیار ارزش‌گذاری سنگ‌های قیمتی به استان هستیم اما متاسفانه به بهانه‌های واهی، این موضوع مسکوت مانده و به نظر می‌رسد هدف، حفظ انحصار در دست تهرانی‌ها است.

کد خبر: ۳۴۱٬۹۵۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha