۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
فولادی ها : رئیس جمهور به قطع برق صنایع ورود کند

فولادی ها : رئیس جمهور به قطع برق صنایع ورود کند

 دبیر انجمن فولاد خواستار شد رئیس جمهور یا معاون اول به موضوع قطعی برق صنایع ورود کنند.

به گزارش بازار، سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با انتقاد از تصمیم اخیر وزارت کشور در اعمال محدودیت ۹۰ درصدی برق بر صنایع فولاد و سیمان تصریح کرد: چنین تصمیمی پیامدهای جبران ناپذیری از اشتغال کارگران گرفته تا اختلال در تعهدات تولیدکنندگان در بازار داخلی و صادراتی را در پی دارد.

دبیر انجمن فولاد از پیگیری این انجمن از طریق وزیر صمت برای لغو مصوبه اخیر خبر داد و گفت: وزیر صمت هم به شدت نسبت به محدودیت اعمال‌ شده معترض است و به آقای رئیس جمهور هم اعلام کرده اند که این تصمیم بدون حضور نمایندگان وزارت صمت اتخاذ شده و در تضاد کامل با تفاهم‌نامه‌های اخیر بین وزارت صمت و نیرو است.

خلیفه سلطانی با بیان اینکه در چهار سال اخیر، بیش از ۱۴ میلیارد دلار ارزش تولید از دست رفته در اثر محدودیت‌های برق و گاز به فولاد کشور تحمیل شده، اضافه کرد: جای تأسف دارد که بار دیگر، بخش صنعت کشور به عنوان اولین اولویت برای اعمال محدودیت انتخاب شده‌ در حالی که رئیس جمهور قبلا به صراحت از تغییر این رویکرد خبر داده بودند.

دبیر انجمن فولاد خاطرنشان کرد: انتظار داریم رئیس جمهور یا معاون اول ایشان به موضوع ورود کنند و با لغو مصوبه اخیر، گفتمان حمایت از تولید خود را اجرایی کنند و البته مطالبه کنند که چرا تفاهم‌نامه وزارت صمت و نیرو برای اینکه صنایع در اولویت قطعی برق قرار نگیرند، کمتر از دو هفته از امضای آن نقض شده است!

کد خبر: ۳۴۱٬۶۸۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha