به گزارش بازار، عاطفه احمدی روز چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری در خمین، افزود: پارسال سهمیه شهرستان در سامانه رصد یکهزار و ۵۸ نفر بود که یکهزار و ۲۱۴ نفر در این سامانه ثبت نام کردند که ۲۲۴ نفر آنها دانشآموختگان دانشگاهی بودند.
وی، اعتبارات تسهیلات مشاغل خانگی در سال گذشته را ۱۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۱۰۲ میلیارد و ۶۰ میلیون ریال معادل ۹۳ درصد از اعتبار ابلاغی به متقاضیان این تسهیلات پرداخت شد.
فرماندار خمین نیز در این نشست با اشاره به شعار سال و تاکید بر سرمایه گذاری در شهرستان گفت: کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری ظرفیتهای مهم سرمایهگذاری در خمین هستند که بستر این مهم در شهرستان فراهم است اما به انسجام و برنامهریزی تمام بخشها نیاز دارد.
وحید براتی زاده تصریح کرد: با توجه به تسهیلات خرد که توسط مجموعه بنیادبرکت، بنیادعلوی، بسیجسازندگی، کمیتهامداد و بهزیستی در شهر و بخشهای مرکزی و کمره پرداخت میکنند، به تقسیمبندی و برنامهکاری در خصوص توزیع این تسهیلات نیاز داریم.
وی با اشاره به برنامه ابلاغی استانداری مرکزی درباره احداث نیروگاههای خورشیدی بیانکرد : نیروگاههای خورشیدی به منظور رفع ناترازیهای موجود نیز در دستور کار دستگاههای پرداخت کننده تسهیلات اشتغال قرار گیرد.
فرماندار خمین اضافهکرد: چاههای کشاورزی شهرستان هنوز برای نصب نیروگاه خورشیدی اقدامی نکردهاند و نسبت به اینکه هیچ اتفاقی در این خصوص در شهرستان رخ نداده است گلهمند هستیم.
براتی زاده گفت: هرگامی که در حوزههای مختلف اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان خمین برداشته میشود، نیازمند کار کارشناسی است.
وی خاطرنشان کرد: بخشداریها توانمندیها و ظرفیتهای مناطق روستایی در زمینه کشاورزی و تولید محصولات مختلف را شناسایی و در راستای زنجیره تولید سرمایهگذاری انجام شود.
فرماندار خمین ادامه داد: خمین بعنوان بزرگترین تولیدکننده گل شاخهبریده در کشور است و سالانه ۵۰۸ کیلوگرم زعفران در شهرستان تولید میشود.
براتیزاده اظهار کرد: باید برنامههایی برای ایجاد امکاناتی مانند بستهبندی،تجاری سازی، برندسازی این محصولات کشاورزی انجام شود.
وی گفت: اشتغالزایی از سوی دولت با پرداخت تسهیلات حمایت میشود و هدایت این تسهیلات برای ایجاد مشاغل متناسب با شهرستان و تکمیل زنجیره تولید بر عهده کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری است.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در استان مرکزی نیز در کارگروه گفت: این نهاد انقلابی سال گذشته ۴۱۰ میلیارد ریال وام اشتغال به ۲۸۸ متقاضی در شهرستان خمین پرداخت کرد.
احمد اسدی ادامه داد: سهمیه امسال خمین در پرداخت تسهیلات بنیاد برکت ۳۱۶ فقره است و بخشی از این تسهیلات به لولهگذاری آبکشاورزی در شماری از روستاهای خمین تخصیص پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: ۶۰ نفر در مناطق گوشه، احمدآباد، پایینبند و شهرک نیروی انتظامی خمین تسهیلات در زمینه تولید پوشاک دریافت خواهند کرد.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در استان مرکزی گفت: تسهیلات ۳۰ موتور برق از سوی بنیاد برکت به اصنافی مانند واحدهای نانوایی پرداخت میشود.
نظر شما