۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۳
سقوط بیش از ۱۰۰ دلاری طلا در پی کاهش تنش تجاری آمریکا و چین؛ بیت کوین پایدار ماند

سقوط بیش از ۱۰۰ دلاری طلا در پی کاهش تنش تجاری آمریکا و چین؛ بیت کوین پایدار ماند

امروز قیمت طلا با انتشار اخباری مبنی بر کاهش تنش تجاری بین آمریکا و چین، بیش از ۱۰۰ دلار (حدود ۳ درصد) سقوط کرد و از ۳,۳۲۳ دلار به کمی کمتر از ۳,۲۱۵ دلار در هر اونس رسید.

به گزارش بازار، در مقابل، بیت کوین که به عنوان نسخه دیجیتال طلا مطرح می‌شود، پایدار ماند و بالای ۱۰۴ هزار دلار معامله شد.

این واکنش متفاوت، در حالی که طلا پیشتر از تنش‌های تجاری سود برده بود، نشان‌دهنده تغییر در درک سرمایه‌گذاران از دارایی‌های امن است. از زمان آغاز تعرفه‌ها و جنگ تجاری ترامپ با جهان و بالاخص چین، قیمت طلا شاهد رشد مداوم و رکوردشکنی‌های فراوانی بوده است.

توافق اولیه آمریکا و چین شامل کاهش تعرفه‌ها و توقف ۹۰ روزه جنگ تجاری است که از ۱۴ مه (۲۴ اردیبهشت) اجرایی می‌شود. بیت کوین از ۸ مه (۱۸ اردیبهشت) از مرز ۱۰۰ هزار دلار عبور کرده و بالای این سطح باقی مانده است.

کد خبر: ۳۴۱٬۱۵۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha