به گزارش بازار، علی غیاثی پور روز دوشنبه در این باره به خبرنگاران اظهار داشت: توربین واحد گازی شماره ۹ نیروگاه ری که به دلیل حادثه در بخش محفظه احتراق و توربین، دچار آسیب جدی و از مدار تولید خارج شده بود، بعد از پشت سر گذاشتن مراحل تعمیرات و تعویض پره های ثابت و متحرک توربین، و انجام تست های لازم توسط متخصصان این نیروگاه در کمتر از ۱۲ روز به مدار تولید بازگشت.
وی با بیان اینکه تمام مراحل تعویض، تعمیر و تست ها در محل سایت نیروگاه انجام شد، خاطرنشان کرد: بعد از حادثه غیر مترقبه پیش آمده، روتور توربین این واحد بلافاصله دمونتاژ و تعمیرات و انجام سرویس و تست های مربوطه بر روی روتور انجام شد.
این مسئول افزود: این کار با تلاش شبانه روزی متخصصان توانمند این نیروگاه در سه حوزه مکانیک، الکتریک و ابزار دقیق انجام و بعد از مرحله بالانس در سایت، واحد با موفقیت استارت و با شبکه سراسری برق کشور پارالل شد.
غیاثی پور یادآور شد: نیروگاه ری با داشتن توربین های گازی متنوع و نیروهای متخصص با دانش فنی بالا به عنوان متنوع ترین واحد گازی کشور جایگاه ویژه ای در بین نیروگاه ها را دارد که گام برداشتن در راستای تامین برق پایدار با اتکا به خودباوری یکی از اهداف مهم این نیروگاه محسوب می شود.
نیروگاه گازی ری در زمینی به مساحت ۵۲ و نیم هکتار در هفت کیلومتری مرکز شهرستان ری در نزدیکی پالایشگاه تهران قرار دارد، این نیروگاه در بدو تاسیس (۱۳۵۶) با نصب ۴۴ واحد توربین گازی با ظرفیت اسمی ۱۳۷۱ مگاوات در ۲ تیپ جنرال الکتریک و وستینگهاوس با تولید ۲۰ درصد برق مصرفی کشور شروع بکار کرد و هم اکنون با ۲۱ واحد توربین گازی با ظرفیت ۸۰۰ مگاوات برق تولید می کند.
نظر شما