۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
عرضه بلوک یک درصدی سهام پتروشیمی خلیج فارس شنبه آینده

عرضه بلوک یک درصدی سهام پتروشیمی خلیج فارس شنبه آینده

بلوک یک درصدی سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، شنبه ۲۷ اردیبهشت در بازار دوم معاملات بورس عرضه می‌شود.

به گزارش بازار، سازمان خصوصی‌سازی به استناد وکالت‌نامه مأخوذه از شرکت سرمایه‌گذاری اهداف، یک درصد از سهام «شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس» متعلق به شرکت مذکور را از طریق بورس عرضه و واگذار می کند.

بر این اساس تعداد ۱۰ میلیارد و ۳۳ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۱۱ سهم شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس شامل یک درصد سهام این شرکت، به ارزش کل ۱۳۲ هزار و ۸۶۰ میلیارد و ۷۱ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۶۶۲ ریال به صورت ۵۰ درصد نقد و بقیه به صورت اقساط به مدت یک سال و فاصله هر قسط ۶ ماه در بورس عرضه شود.

بر اساس این گزارش، سازمان خصوصی‌ سازی به وکالت از سرمایه گذاری اهداف، بیش از ۱۰ میلیارد سهم "فارس" را شنبه ۲۷ اردیبهشت روانه میز فروش خواهد کرد.

کد خبر: ۳۳۹٬۹۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha