به گزارش بازار، طیب جعفری روز سهشنبه افزود: تشکل های کارگری در استان بسیار فعال است و این موضوع جای خوشحالی دارد چرا که فعالیت این تشکل ها به پیشبرد برنامه ها از مسیر درست و صحیح کمک می کند.
وی به روند توسعه و گسترش این تشکل ها در استان اشاره کرد و ادامه داد: تعداد ۲۳۲ تشکل کارگری در سال ۱۴۰۰ در سطح استان به تعداد ۲۷۲ مورد در زمان حاضر رسیده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به پیگیری چند موضوع بهصورت ویژه درخصوص کارگران، گفت: یکی از این موارد، کمک به تقویت پرداختیهای کارگران است که در این راستا تقریبا تمامی شرکتهایی را که مشمول طرح طبقهبندی مشاغل هستند در دستور کار قرار داده ایم و آنها را بهصورت همهجانبه برای افزایش حقوق و مزایای کارگران ساماندهی میکنیم.
وی افزود: بهره گیری از ظرفیت تشکل های کارگری نقش مهمی در تحقق مطالبات کارگری در بستر قانونی دارد و مسیر مناسبی برای پیگیری مسائل صنفی است.
جعفری اظهار کرد: موضوع دیگری که در استان با اولویت ویژه در حال پیگیری آن هستیم، تکمیل طرح نیمه کاره ساختمان خوابگاه و تالار مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران در مرکز استان است که به مدت چند سال تعطیل و متوقف بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه این پروژه میتواند کمک شایانی به ورزش کارگری و مسائل فرهنگی و رفاهی کارگری در سطح استان کند، گفت: خوشبختانه با ارائه راهکارهایی برای احیای این پروژه سعی داریم در مدت زمانی کوتاه، احیای این طرح را نهایی کنیم.
نظر شما