آزاد حکمت در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: در راستای گذشته و در راستای توسعه و ارتقا زیرساخت های مخابراتی، تقویت سیستم های مخابراتی، توسعه بخش ارتباطات سیار، حوزه انتقال و دیتا، شبکه کابل و فیبر نوری و تغذیه و نیرو شش هزار و ۳۳۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است.
وی با بیان اینکه اینترنت پرسرعت جزوی از سبد خانوار و از نیازمندی های جامعه در عصرحاضر است، افزود: در این راستا پروژه های مختلفی از جمله ایجاد مرکز جدید، مرکز مستقل شهری، تعویض و راه اندازی کافو نوری در ۴۳ نقطه روستایی و شهری با ظرفیت ۱۰هزار و ۵۴۴ پورت، توسعه سوییچ تلفن ثابت ADSL و VDSL در ۵۳ مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت دو هزار و ۷۶۶ پورت محقق شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت:در سال گذشته ۴۸۰ پورت اینترنت پرسرعت ADSL و VDSL در۱۱ روستای جدید استان ظرفیت سازی شده است که با این اقدام تعداد روستای تحت پوشش اینترنت پرسرعت مخابرات به ۶۱۱ روستا رسیده است.
حکمت اعلام کرد: در سال گذشته هفت هزار و ۸۳۹ خط تلفن ثابت جدید، ۱۵ هزار و ۶۸۹ پورت اینترنت پرسرعت ADSL، دو هزار ۹۰۵ پورت سرویس FTTH و ۸۷۷ پورت اینترنت پرسرعت VDSL در استان دایر شده است.
ارتقاء و توسعه خدمات تلفن همراه در استان کردستان
وی افزود: در حوزه ارتباطات سیار ۴ هزار و۶۲۴ میلیارد ریال برای احداث ۲۶ سایت جدید فول تکنولوژی موبایل، ارتقای تکنولوژی ۵۱ سایت موبایل به ۴G، تعویض و جابجایی و ارتقا ۱۰ سایت از پروژه های مخابرات استان در سال گذشته است.
حکمت بیان کرد: مشتریان ساکن در محدوده ۲۶ سایت ایجاد شده در شهرستانهای مریوان، سقز، سنندج، کامیاران، بانه، دیواندره، قروه و بیجار و در حال حاضر از مزایا و سرویس های تلفن همراه بهره مند هستند.
وی عنوان کرد: در بخش ارتقای سایت های موبایل تکنولوژی۱۰ سایت در بیجار، چهار سایت در دیواندره، ۹ سایت در سقز، هشت سایت در سنندج، ۲ سایت در کامیاران، ۱۲ سایت در مریوان، ۲سایت در دهگلان، یک سایت در بانه، دو سایت در قروه و یک سایت در سروآباد از ۲G و ۳G به ۴G ارتقا یافته است.
اجرای ۱۷۹ کیلومتر فیبرنوری در مناطق شهری و روستایی کردستان
مدیر مخابرات منطقه کردستان با تاکید بر اهمیت پروژه های فیبرنوری در استان، تصریح کرد: در سال۱۴۰۳ در مجموع ۱۷۹.۰۷۹کیلومتر فیبر نوری در نقاط شهری و روستایی استان با اعتبار هزار و ۱۱۱ میلیارد ریال در دو بخش اجرا شده است.
وی از اقدامات انجام شده در نقاط شهری به اجرای ۱۳هزار و ۷۰۵متر در بانه، پنج هزار و ۳۰۰ متر در دهگلان، پج هزار و ۸۰۰ متر در بیجار، شش هزار و ۷۷۵ متر در دیواندره، دو هزار و ۵۰۰ متر در سروآباد، ۳۸۰ متردر سقز، شش هزار و ۵۷۴ متر در سنندج، ۱۱هزار و ۵۹۹ متر در قروه، هشت هزار و ۵۲۶ متر در کامیاران و هشت هزار و۳۴۳متر در مریوان به مجموع ۶۹هزار و ۵۰۲ متر اشاره کرد.
حکمت بیان کرد: در بخش روستایی نیز چهار هزار و ۳۳۱متر در دیواندره، چهار هزار و ۱۴۹ متر در بانه، پنج هزار و۸۰ متر در سقز، ۲۸هزار و ۶۴۷ متر در سنندج، ۱۵هزار و ۴۲۲متر در قروه، هزار و ۳۳۳متر در کامیاران و ۵۰هزار و ۶۱۵ متر در مریوان با مجموع ۱۰۹هزار و ۵۷۷ متر در نقاط روستایی اجرا شده است.
نظر شما