۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
زمین مدارس مسکن ملی در ایلام تامین شد

زمین مدارس مسکن ملی در ایلام تامین شد

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس ایلام از رفع مشکلات مربوط به تامین زمین و اعتبار برای ساخت مدارس مسکن ملی و آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث مدرسه اوتیسم خبر داد.

به گزارش بازار، جلال حمره، روز شنبه اظهار کرد: در نشست دو هفته پیش شورای آموزش و پرورش استان به ریاست استاندار، مسائل مهمی از جمله تامین زمین مدارس واقع در مکان‌های مسکن ملی و همچنین احداث مدرسه اوتیسم بررسی و در آن، مقرر شد این موضوع توسط رییس سازمان برنامه‌ریزی استان و معاون عمرانی پیگیری شود.

وی گفت: تاکنون دو نشست در حوزه ریاست سازمان برنامه و بودجه استان با هدف رفع مشکل تامین زمین و تخصیص اعتبار ساخت فضاهای آموزشی در پروژه‌های مسکن ملی برگزار شده است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس ایلام ابراز کرد: خوشبختانه با تلاش و پیگیری مشکل تامین اعتبار این مدارس رفع شده و به‌زودی ساخت مدارس در این مناطق آغاز خواهد شد.

حمره افزود: زمین مربوط به مدارس واقع در پروژه‌های مسکن ملی نیز قرار است با هماهنگی‌ تحویل داده شود و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، این اقدام ظرف این هفته نهایی می‌شود.

کد خبر: ۳۳۸٬۹۲۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha