تعهد بیش از ۲ تریلیون دلاری غول‌های فناوری برای سرمایه‌گذاری در آمریکا

تعهد بیش از ۲ تریلیون دلاری غول‌های فناوری برای سرمایه‌گذاری در آمریکا

درجریان رویداد «سرمایه‌گذاری در آمریکا»، رهبران بزرگ‌ترین شرکت‌های تجاری و فناوری ازبرنامه‌هایی به ارزش بیش از ۲ تریلیون دلار برای توسعه کسب‌وکار در خاک ایالات متحده پرده برداشتند.

به گزارش بازار، ترامپ در آغاز این مراسم ۴۰ دقیقه‌ای گفت: «ما موفق‌ترین ۱۰۰ روز آغازین تاریخ ریاست‌جمهوری آمریکا را جشن می‌گیریم.»

او تاکید کرد که در این مدت کوتاه، بیش از ۸ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری یا تعهد مالی جدید در خاک آمریکا اعلام شده که به گفته او این میزان در دوران بایدن کمتر از ۱ تریلیون دلار بوده است.

تعهد غول‌های فناوری به سرمایه‌گذاری در آمریکا

در این مراسم، چهره‌هایی چون «ماسایوشی سان»، مدیرعامل سافت‌بنک، اعلام کرد که با همکاری شرکت‌هایی نظیر OpenAI، اوراکل و MGX، در مجموع ۵۰۰ میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی و صنایع مرتبط در آمریکا سرمایه‌گذاری خواهد کرد. او این طرح را بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری زیرساختی تاریخ آمریکا در حوزه فناوری توصیف کرد.

از سوی دیگر، «جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، نیز از سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری برای ساخت کارخانه‌های پیشرفته تولید چیپ‌های هوش مصنوعی در خاک آمریکا خبر داد. به گفته او، تولید مدرن دیگر به نیروی کار ارزان متکی نیست بلکه به فناوری‌های نوین وابسته است و در آینده کارخانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در آمریکا ساخته خواهند شد.

در ادامه، «داگ هرینگتون» نماینده آمازون اعلام کرد که این شرکت تنها در سال جاری ۴ میلیارد دلار برای توسعه زیرساخت‌های لجستیکی و ابری در سراسر ایالات متحده سرمایه‌گذاری خواهد کرد. او افزود که انتظار می‌رود این رقم در سال‌های آینده افزایش پیدا کند.

همچنین« تیم کوک»، مدیرعامل اپل، از سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری این شرکت برای ساخت کارخانه و توسعه فعالیت‌ها در هفت یا هشت ایالت آمریکا خبر داد. ترامپ در واکنش گفت این تصمیم یک چرخش بزرگ برای اپل محسوب می‌شود که پیش از این عمدتاً تولیدات خود را در خارج از کشور متمرکز کرده بود.

ترامپ همچنین با اشاره به سیاست‌های خود در زمینه انرژی، از برنامه‌هایی برای افزایش دو برابری تولید برق در آمریکا خبر داد و گفت: «برای پشتیبانی از صنایع هوش مصنوعی، باید از شبکه برق فرسوده فعلی فراتر برویم و به شرکت‌ها اجازه دهیم خود برق تولید کنند.»

کد خبر: ۳۳۸٬۷۹۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha